2777
2789

پسرم یکسال و ۳ ماهشه 

خیلی اذیتم میکنه شب و روز واسم نذاشته 

وابسته سینم شده ب سختی غذا میخوره 

اصلا نمیذاره ب کارام برسم همش گریه میکنه 

بیرون میبرمش بهتره

ولی نمیتونم مدام ببرمش بیرون خونمون سه طبقه پله داره توی این هوای سرد هم نمیشه همش رفت بیرون کلافم کرده توروخدا اگه راهی میدونید کمکم کنید 

بیزار شدم از مادر شدن 😭💔💔💔💔

شوهرمم درکم نمیکنه توقع خونه اشپزخونه مرتب داره 

دارم له میشم 

حتی خواب هم بهم نمیبینه وقتی دوساعت ک بچه خوابه میخوابم میگه بجای ک بخوابی فلان کارو بکن ...😭😭😭😭😭💔

همش ارزوی مرگ میکنم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حقیقتا تقصیر بچه نیست تقصیر شوهر بیشعورته باید از همسر بودنت متنفر باشی به خود گرازش بگو وایسه خونه رو مرتب کنه میمیره اگه کمک کنه بزن تو دهنش مرتیکه حیون

تو محل نده بخواب و با بچت بازی کن بهترین دوران زندگیته نی نی بزرگ بشه حسرت این روزا میخوری پس زهر خودت نکن

حقیقتا تقصیر بچه نیست تقصیر شوهر بیشعورته باید از همسر بودنت متنفر باشی به خود گرازش بگو وایسه خونه ...

مردا بیشعورن مگه کمک میکنن 

یه نمونه کوچیکش من دیشب داشتم شام میخوردم شوهرم شامشو خورده بود بعد دخترم گفت پی پی دارم هرچی گفتم بچه رو ببر دستشویی از جاش بلند نشد

بالاخره یه روزی یه جایی میفهمی که:                    زندگی خیلی گوهههه...خیلیییی😑

مردا بیشعورن مگه کمک میکنن یه نمونه کوچیکش من دیشب داشتم شام میخوردم شوهرم شامشو خورده بود بعد دخترم ...

رو دادی عزیزم 

ی دادی میزد سلیطه بازی درست میشد

سلیطه بازی همیشه جوابه

بگو بچه رو میذارم میرم 

عزیزم تحمل کن منم این روزهاروگذروندم میگذره به دوسال ونیم که برسه خیلی خوب میشه سعی کن وسواس نداشته باشی بزاربریزبپاشه بازی کنه 

شیرشو کم کن غذابزارجلوش بازی کنه بخوره بریزوبپاش کرداشکال نداره به هیچ عنوان خودت غذانده دهنش روزها اصلانخوابونش درعوض سرشب خوابش کن تا فرداش راحت میخوابه اگرمیتونی بزارچندساعت خونه کسی نگهدارن برات

ماازدلگیری روزهایمان به" شب" پناه میبردیم....                        وازدلتنگی شبهایمان به" روز " واینگونه بودکه تمام جوانی امان ؛  درناتمام یک "انتظار" تمام   شد
افسردگی بعد زایمانم گرفتی فکر کنم.بچه رو سرگرم کن بازی کنه کارتون ببینه

هیچ جوره اروم نمیشه هرکاری میکنم فقط سینمو میخواد یکم سینمو فلفل زدم ک نخوره یه کولی بازیایی داره درمیاره ک نگو