جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
یا میخواسته هوای اون عروس رو داشته باشه که خیلی خوبه یا میخواسته بفهمونه این شایستگی دو طرفس و عروس هم خوبه که ما خوبیم و اینم حرف بدی نیست غیرمستقیم داره انتظارش از عروس رو توضیح میده.از الان حسودی نکن
ولی نشون میده توقعشون از عروس چه جوره .عروس زرنگ میخواهد .حرف بدی نزده .ولی نشون میده توقع دارند زرنگ باشی.همه خواستگارا توقع دارند همه عروسا مادرزنا توقعات دارند .
فتوشاپ رایگان طراحی کارت ویزیت طراح کارت پستال طراح کاتالوگ
ببین خودت بهتر از ما میشناسی...ببین منظور از زرنگ چیه؟؟و(من یک خواستگاری داشتم مادرش همه اش از دخترش تعریف میکرد که چقدر زبر و زرنگه و همه اش میگفت که خیلی به خانواده شوهرش میرسه...میگفت با اینکه چند تا خواهرشوهر و جاری داره هر کدوم مریض بشن فقط دخترش میره بیمارستان همراه میمونه...بعد ها متوجه شدیم که به در میگفته که دیوار بشنوه و منظورش این بوده که منم باید برم خیلی زیاد به اونها خدمت کنم و تحت فرمان اونها باشم..
با دل های مهربونتون برای شفای عاجل مادرم و دخترم دعا کنید🤲🙏❤لطفا به خاطر یه دختر کوچولوی سه ساله که مریض هم هست برای اینکه عمل مادرش به خوبی انجام بشه دعا کنید...🙏❤️