2777
2789
عنوان

ناهار چی دارین🍚🍛🍜🍝🌮🥘🍲🍗🍖🥩🍔🍟🍕🍳

| مشاهده متن کامل بحث + 729 بازدید | 67 پست
اتفاقا من دمی گوجه و استانبولی رو برای تعداد کم میپزم که خوشمزه بشع

نه من میرم خونه مادرم خیلی اشتهام بیشتر میشه واسه خوردنش ولی خونه خودم اشتهایی ندارم 

خدایا بی نهایت شکرت خیلی دوست دارم بهترین هارو برامون رقم بزن خودت بساز 💓❤️❤️❤️❤️

من عاشق پنیر پیتزا 🍕 هستم مخصوصا لازانیا

منم اما چون تک افتادم سالی یکبار پیتزا بخرم قبلا خواهرم اوکی بود در طول سال سه بار میخریدیم یا درست میکردیم

«لاکچری اما قسطی حکایت خیلیاست»«کاربری دست دو نفره»

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم اما چون تک افتادم سالی یکبار پیتزا بخرم قبلا خواهرم اوکی بود در طول سال سه بار میخریدیم یا درست ...

خودت واسه خودت درست کن 💓

خدایا بی نهایت شکرت خیلی دوست دارم بهترین هارو برامون رقم بزن خودت بساز 💓❤️❤️❤️❤️

ناهارمو الان خوردم 

کیک با شیر قهوه 

کل دیشب بیدار بودم 

یکم بعد هم میخوابم تا بعد از ظهر🫡

اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸
ناهارمو الان خوردم کیک با شیر قهوه کل دیشب بیدار بودم یکم بعد هم میخوابم تا بعد از ظهر🫡

منم دیشب اصلا نتونستم بخوابم نمیدونم چم شده بود 

منم دیشب اصلا نتونستم بخوابم نمیدونم چم شده بود

منم 

خوابت نمیاد الان؟

من خوابم نمیاد 

ولی بعد از ظهر باید برم جایی 

و قبلش باید چند تا کار انجام بدم 

اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸
خودت واسه خودت درست کن 💓

چندسری درست کردم  اوایل که خواهرم بدش اومد از پنیر پیتزا پدرم اینقدر گفت خوب نیست و ابگوشت بهتره دیگه نرفتم سمتش تو طول سال دیگه میگم پیتزا میخوام میره میخره اونم اینقدر به مواد و اندازه مواد پیتزا گیر میده میرم تو اتاق میخورم

«لاکچری اما قسطی حکایت خیلیاست»«کاربری دست دو نفره»

منم خوابت نمیاد الان؟من خوابم نمیاد ولی بعد از ظهر باید برم جایی و قبلش باید چند تا کار انجام بدم

خیلی خوابم میاد ولی بزور بیدارم و گرسنمم هست 

عدس پلو 

شاه رفته مملکت شاپور میخواهد چکار، کله ی بی مو گِل سرشور میخواهد چکار___آنکه سهم فارغ التحصیلی اش بیکاری است ، انتخاب رشته و کنکور میخواهد چکار___دزدها بارشوه چون از هر دری رد میشوند ، پس دم در افسر و مامور میخواهد چکار___زاهد ما حاصل انگور کشور را خرید ، یک مسلمان اینهمه انگور میخواهد چکار ___کشوری که هست در آن ساز و موسیقی حرام، در سرود ملی اش شیپور میخواهد چکار___هرچه میخواهد دلتنگت بگو شاعر ولی___خواندن یاسین به گوش خر نمی آید به کار 

خونه خواهرشوهر کوچیکم دعوتم

ما را از سادگی ترسانده اند.هیچ کس نگفت سادگی هم خوب است ....هیچ کس نگفت ساده که باشی ساده میخندی،ساده شاد میشوی،ساده ذوق میکنی،ساده می بخشی و ساده تر دل می بندی .....همدیگر رایافتن هنرنیست،هنر این است که همدیگر را گم نکنیم....آدمهای ساده بی هیچ دلیلی دوست داشتنی هستند ....سادگی شیک ترین ژست دنیاست....
چندسری درست کردم اوایل که خواهرم بدش اومد از پنیر پیتزا پدرم اینقدر گفت خوب نیست و ابگوشت بهتره دیگ ...

هوف چیکار دارن به ما آخه بذارن راحت باشیم