2777
2789
عنوان

زیر بغلت اصلا بو نمیده اگه این کارو بکنی

| مشاهده متن کامل بحث + 585 بازدید | 46 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

لیزر زیر بغل خوب نیست اصلا من دست و پاهامو میرم لیزر ولی بیکینی و زیر بغل خطرناکه

لیزر هیچ خطری نداره اگه شما پزشک هستید لطفا رفرنس معتبر معرفی کنید ما هم مطالعه کنیم 🦦

این اسپری داو سیب خیلی خوبه یعنی من میزنم قبل باشگاه اصلا بدن بو نمیگیره خیلی ماندگاری داره تنها بدی ...

عزیزم اسپری به مرور زمان به ریه هات اسیب میزنه سرفه هم میاره

دخترم،هلنای مامان تو معجزه زندگی منو بابایی❤خدایاشکرت
لیزر هیچ خطری نداره اگه شما پزشک هستید لطفا رفرنس معتبر معرفی کنید ما هم مطالعه کنیم 🦦

از نظر طب سنتی میگن ضرر داره میگن این موی زائد باید باشه اگه از بین بره در دراز مدت مشکل ساز میشه نه فوری یک سال بعد ولی در دراز مدت چرا حتما یه دلیلی داشته که خدا موی زائد رو آفریده 

از نظر طب سنتی میگن ضرر داره میگن این موی زائد باید باشه اگه از بین بره در دراز مدت مشکل ساز میشه نه ...

عجب

مردانى متفاوت اند كه عاشق زنى متفاوت باشند! و زن متفاوت در جوامع شرقى؛ قدرتمند، پيروز و خود راى است!!!
از نظر طب سنتی میگن ضرر داره میگن این موی زائد باید باشه اگه از بین بره در دراز مدت مشکل ساز میشه نه ...

داخل بدن انسان باقی مانده دم که دنبالچه الان هست موجوده پس حتما دم به کارمون میاد؟ قدیم انسان ها پرمو بودن الان نسل به نسل کم مو تر میشن به این میگن تکامل انسان، این مباحث رو علمی دنبال کنید هرکسی حرفی زد حتی پزشک دنبال رفرنس باشید ازش نه اینکه طب سنتی و عصمت خانم چی میگن

شاید برای غدد لنفاوی بد باشه

وگرنه برا چیز دیگه من پرسیدم از دکتر زنان گفت موردی نداره