من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
ی مجتمع بازار منطقه ازاد بود ۹۹ درصد فروشنده هاشون چینی بودنبوی بسیار گند میدادنو علاقه زیادی به تول ...
سگ جز غذاهای محبوبشونه
توی خود چین زنده زنده میفروشن😑
بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎
ن عزیزم باز ترامپ اومد و بیماری ساختن ک اقتصاد جهانیو بهم بزنن
فقط 20 هفته به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن
🤮🤮🤮🤢🤢من ی بار دیدم غورباقه داشت زن میخورد تا چند روز حالم بد بود غذا نمیتونستم بخورم
هیچی بدتر از هشت پا زنده نیست
توی آب گذاشتن حیوون بدبخت رو میارن سر میز
زنده زنده میکشن میخورنش
بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎
دیگه هرچی خوردن ! فعلا که ما داریم تاوانشو پس بدیم چون تجهیزات درمان و دارو نداریم .من اطلاعات ندارم ...
بله تمام ارگانهای بهداشتی جهان از جمله سازمان بهداشت جهانی در آمادهباش کامل هستن برای پاندمی این ویروس.
خوشبختانه مثل کووید ۱۹ ویروس جدیدی نیست و کیت تشخیص داره همین الان. یعنی راحتتر از کووید شناسایی میشه.
https://t.me/zhaazh_khaa کانال تلگرامم✍🏻 «مرد را انسان معنی میکنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسانها رفتار کند، میگویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻 جان من است او♥️مولانا♥️حامی طبیعت🌱🌍صدای دن رینولدز ریتم ضربان زندگیه🐉I am a Firebreather🔥فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ بر هکسره🤬 حمایت از راجعبه_نه راجب_✌🏻
چرا هست . یه غذایی دارن بچه میمون زنده سرشو باز میکنن مغزشومیخورن فیلمشو دیدم تا مدتها خواب وخوراک ...
پناه بر خدا
واقعا موجودات ترسناکی هستن
خواهر من کره زندگی میکرد فقط یک سال تونست تحمل کنه