2777
2789
عنوان

زیر بغلت اصلا بو نمیده اگه این کارو بکنی

| مشاهده متن کامل بحث + 585 بازدید | 46 پست

این اسپری داو سیب خیلی خوبه یعنی من میزنم قبل باشگاه اصلا بدن بو نمیگیره خیلی ماندگاری داره تنها بدیش اینه خیلی سرد میزنم زیر بغلم انگارم دردم میگیره از سرما واسه همین روی بدن میزنم 

بعضیام مارو با دارو اشتباه گرفتن هر وقت بهمون احتیاج دارن میان سراغمون :)

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حنا برای چی میزاری اینطور که زیر بغلت میشه هویچ

نه اصلا رنگ نمیگیره برای رنگ گرفتن حداقل حداقل باید نیم ساعت بزاری بمونه تا رنگ بگیره اونم یه کممممم حنا برای ضدعفونی و بوی بدن و عرق عالیه

آبلیمو چرا...

هر روز دوش میگیرم بعدشم دئودرانت میزنم

بو گل میدم همیشه

دوش روزانه خیلی مهمه

به نام خدایی که🍂 قیمت دیدارش مرگ است 🥀                                                                                                           ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

دیودرانت باعث سیاهی زیر بغل میشه

چطور انقدر با اطمینان میگی 

والله من یکسال دئودرانت استفاده میکنم قبلش هم بادی اسپلش میزدم 

اصلا هم سیاه نیست

خودم رو این موضوع خیلی حساسم...

به نام خدایی که🍂 قیمت دیدارش مرگ است 🥀                                                                                                           ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

نه اصلا رنگ نمیگیره برای رنگ گرفتن حداقل حداقل باید نیم ساعت بزاری بمونه تا رنگ بگیره اونم یه کممممم ...

والا من داشتم سرمو حنا میزدم واسه تقویت 

متوجه شدم روی پام ی تیکش افتاده بیشتر از ۵ دیقه هم رو پام نبود 

تا ی هفته رنگش نمیرفت

نیم ساعت می موند که باید تا سره مزار با خودم حفظش میکردم

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه