2777
2789
عنوان

کیا با تک فرزند ازدواج کردن بیاین لطفاااا

| مشاهده متن کامل بحث + 710 بازدید | 78 پست
پسرا لوس رو به همه میگن😂

نه جدی هستم قبول دارم

حالا ب روی خودم نمیارم ولی مامانم خیلی لوسم کرده، ولی طوری نیست ک زیاد باشه، از بچگی شخصیت مستقلی داشتم خودم میتونستم گلیممو‌ از آب بکشم بیرون

آدم‌های‌موقتی‌همیشه‌درس‌های‌دائمی‌بهت‌میدن...🤍                    .              .              .              ‌.              .             .            🏋🏻‍♀️🏊🏻‍♀️🏇🏻🚵👩‍👧👩🏻‍❤️‍💋‍👨🏻🌱🐈‍⬛☕️🎶🧘🏻‍♀️🍕🛒🫶🏻                                                                     
آره و بعد تهش باید طرف دل سوزی کنه بگه گناه دارن همین یه بچه هست که هواشون رو داشته باشه.

دقیقاااا

اهو خانم هستم اولا اسمم رو دوس نداشتم ولی تو تاپیکی که زدم همه گفتن قشنگه و عاشق اسممم🥺❤️ امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋 زن آینده اقا حسین 🍷🍰 یه دختر شیرازی زیبا🥺❤️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

همسرمن دوتا خواهر داره خیلی خوبه این جوری

ولی شوهر خواهرشوهرم تک فررنده خیلی لوسه و باید حرف حرف خودش باشه،بجاش خواهرشوهرم مظلومه

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...
اینطوری خوبه به نظرم تک پسر بودن بین ۳ یا ۴ تا خواهر خیلییی سخته😑😂😂

شوهر من یدونه پسره بین 5 تا خواهر 😂😂

بستگی به خانواده داره اونا دادنش به منو رفتن الان 10ساله  سراغ برادرشون نیومدن جالبه هر چی از پدرشوهرم مونده بود این 5 تا زدن به نام خودشون 

میخوام بگم مثلا یکی هم هست شوهرم عوض عزیز بودن نمیخوانش مادرشوهرم کلا دختر دوست هست 

همسرمن دوتا خواهر داره خیلی خوبه این جوریولی شوهر خواهرشوهرم تک فررنده خیلی لوسه و باید حرف حرف خودش ...

وای آره اکثرا تک فرزندا لوسن و زندکی باهاشون سختهههه

اهو خانم هستم اولا اسمم رو دوس نداشتم ولی تو تاپیکی که زدم همه گفتن قشنگه و عاشق اسممم🥺❤️ امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋 زن آینده اقا حسین 🍷🍰 یه دختر شیرازی زیبا🥺❤️

شوهر من یدونه پسره بین 5 تا خواهر 😂😂بستگی به خانواده داره اونا دادنش به منو رفتن الان 10ساله سراغ ...

چه جالب اولین مادری که دختر دوست هست 🤣🤣🤣

شانس اوردیاااا فک کن این ۵ تا خواهر میومدن سراغتون واویلاااا

تک پسر خوبه ولی تک فرزند بدرد نمیخوره خیلی تنها و بی کس هست

موافقم باهات 

یکی از فانتزیام برا ازدواج اینه ک پسره تک فرزند باشع🥲😂

انشالله❤️🥲😂

من خودم تک فرزندم ولی نگاه کن طبق تجربه ای که دارم تک فرزندا اصلا لوس نیستن اتفاقا توقع زیادی از پدر ...

همون توقع زیاد رو بعدا تو زندگی مشترک هم نشون میدن

یاد خوبان نه حساب است که فراموش شود، نه چراغ است که خاموش شود

اکثرا تک فرزند ها لوسن🥲😂

اره خب

من ۱۹ ۲۰ سال سنمه

هنوز مامانم انار دون میکنه میده دستم، یا پسته پوست میکنه آماده میزاره برام

کفشامو خودش تمیز میکنه یه وقتایی

اتاقمو مرتب میکنه وقتی نباشم

دوست پسرمم همینطوری لوسم میکنه، غذا میده دهنم😐

از جاده رد میشیم میره سمت ماشین وایمیسه، در ماشین باز میکنه بعد یه سال و خوردی باهم بودن

مث بچها نازنازیم میکنه

اصن خیلی باحاله

مامانم و دوست پسرم تنها دارایی های منن

آدم‌های‌موقتی‌همیشه‌درس‌های‌دائمی‌بهت‌میدن...🤍                    .              .              .              ‌.              .             .            🏋🏻‍♀️🏊🏻‍♀️🏇🏻🚵👩‍👧👩🏻‍❤️‍💋‍👨🏻🌱🐈‍⬛☕️🎶🧘🏻‍♀️🍕🛒🫶🏻                                                                     
من خودم تک فرزندم ولی نگاه کن طبق تجربه ای که دارم تک فرزندا اصلا لوس نیستن اتفاقا توقع زیادی از پدر ...

نمیشه واسه همه یه نسخه پیچید که بعضیاشون لوسن بعضیا نه 

من خودم ۱۵ سال تک فرزند  بودم و لوس هم نبودم ولی خب دختر عموم لوس بود 

چه جالب اولین مادری که دختر دوست هست 🤣🤣🤣شانس اوردیاااا فک کن این ۵ تا خواهر میومدن سراغتون واویلا ...

این احمقا مدام با ما دعوا درست میکردن شوهرم مدام در حال جنگ بود طفلی بین منو اینا بود مدام تا آخر دیگه تموم شدن رفت 10 ساله رفتن دیگه پی کارشون 😂