2777
2789
عنوان

درگیر از خواهر

185 بازدید | 26 پست

من تو شهر ی هستم که با خواهرم هر دو غریبیم یعنی ققط همدیگه رو داریم....من همیشه میرم پیشش ولی اون خیلی کم میاد و اصلا انگار براش اهمیتی هم نداره که بیاد برم نرم ....حالا من بارها رفتم حتی یکبار گفتم نهار میام گفت من هیچی تو خونه ندارم ...ولی بازم من زنگش میزنم اون هیچوقت زنگ نمیزنه این چند روز هم پسرم خیلی مریض بود همه زنگ زدن احوالش گرفتن جز خواهرم بعد که گلایه کردم گفت من زنگ نزدم گفتم استراحت کنید بعد اون گلایه فقط گاهی یه پیامی میده بهتر شدید انگار فقط میخواد رفع تکلیف کنه ما همه مریض بودیم جز من شوهرم دختر پسرم همه زنگ میزدن مرتب احوالی میپرسیدن جز خواهرم  دیگه ازش نا امید شدم دیگه ازش دلخورم 

تا خدا هست هرگز دلی تنها نیست اسیر لطف خدا باش که بی خدا زندگی زیبا نیست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خب شاید مدلشه و حوصله نداره 

دوست صمیمی منم اینجوریه، بیشتر توی خودشه و سرش به کار خودش گرمه، منم یه خورده هستم البته🤭ولی 20 سال بیشتره با هم دوستیم و اصلا از هم دلگیر نمیشیم

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
شاید اونم زنذگیش، پر مشکله ولی طفلی عادت نداره بکسی بگهیا زیاد شاید رفتی رو دستش

زیاد رفتی رو دستش این چه حرفیه میزنی من تازه همین گاهی وقتی سری هم که میزدم بهش میرفتم یک ساعت پیششهمینم دیگه نخواهم رفت چون خیلی ناراحتم خدا رو شکر هیچ گرفتاری نداره یه دختر پنج ساله داره میفرسته مهد و خونه تنها بیکار هست 

خب شاید مدلشه و حوصله نداره دوست صمیمی منم اینجوریه، بیشتر توی خودشه و سرش به کار خودش گرمه، منم یه ...

منم دیگه مدل خودش میشم حوصلش رو ندارم دیگه نه زنگ میزنم بهش نه احوالش میپرسم بچه هام بستری بودن حوصله و‌قت زیادی میگرفت یه زنگ یک دقیقه ای میزد که چطور شدید 

لطفا محبت نکنید اگر هم محبت میکنید برای حال دل خودتون انجام بدید که توقع ایجاد نکنه

محبت نکردم خواهرم بوده تو هر غریب سر ادم باید بزنه رفت و امد کنه حالا می گه تو چرا نمیای اصلا چون اون نمیاد منم دیگه نمیرم 

محبت نکردم خواهرم بوده تو هر غریب سر ادم باید بزنه رفت و امد کنه حالا می گه تو چرا نمیای اصلا چون او ...

شما مطمئنید علاقه به رفت و آمد داره شاید نمیاد که نرید ؟

برای این میگم شما تو ذهن خودتون فکر میکنید دارید محبت میکنید در حق ولی اون همچین فکری نمیکنه و بخاطر اون برای شما توقع ایجاد میشه ،شماها خواهرید راحت حرفتون را بهم بزنید 

تو چی چند بار دعوت کردیم شام و ناهار ؟؟؟؟

من اگ جات بودم چون غریب هستم تو اون شهر یکم بریز د ب پاش میکردم. آلات همه بنده پول شدن و شکم  فقط نگو نه

دلت گرفت زنگ بزن بگو آبجی ناهار بیا اینجا  بزار اون یاد بگیره  شایدم شوهرش نمیزاره رفت و آمد کنه. کدوم بزرگ ترین

محبت نکردم خواهرم بوده تو هر غریب سر ادم باید بزنه رفت و امد کنه حالا می گه تو چرا نمیای اصلا چون او ...

ببین منم اینجوریم چون حس میکنم با اینکه مشکل خاصی تو زندگی ندارم شکر خدا ولی دچار روزمرگی شدم 

گاها حتی حوصله خودمم ندارم ولی زن داداشم برعکس منه و شدیداً پرانرژی 

به زور یا خونم میاد یا منو از خونه بیرون میکشونه🥴

حالا شما که خواهر هستید و باید بیشتر همو درک کنید 

تو چی چند بار دعوت کردیم شام و ناهار ؟؟؟؟من اگ جات بودم چون غریب هستم تو اون شهر یکم بریز د ب پاش می ...

ما هر شب خونه هم هستیم چند روز پیشم مسافرت بودیم خونه هم هستیم بخاطر شوهر هامون با هم دوستن برعکس شوهرش یه شب نریم خونشون قهر میکنه 

تو چی چند بار دعوت کردیم شام و ناهار ؟؟؟؟من اگ جات بودم چون غریب هستم تو اون شهر یکم بریز د ب پاش می ...

اتفاقا همیشه از طرف من هست بریزبپاش ها اون که همیشه میگه  شب میخوین بیان با خودتون تخم مرغم بخرید بیارید ...

اتفاقا همیشه از طرف من هست بریزبپاش ها اون که همیشه میگه شب میخوین بیان با خودتون تخم مرغم بخرید بی ...

پس دیگ خودت جواب خودتو دادی 

اگ این طوره ک متاسفم  براش 

احتمالاً ازت خوشش نمیاد  دیگ نرو