2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب پس اخه گفتم بگم خيلي ميشن و اينكه تو خونه كجا بشينن اينهمه اخه بعد روزي كه خاله هام ميان به خانوا ...

من بهشون گفتم یعنی به همسرم گفتم شما رسم دیدن جهاز دارین گفت آره گفتم پس فلان روز اگه به کسی خواستین بگین بیان خاله هاش و عمه و زن دایی و اینا اومدن 

به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم میگذرد
نه بابا اون زمانش ضایع ست مردا پایین الاف میشن بعد فامیلا میان فضولیما یه روز دعوت میکنیم خانم هارو ...

من مامانم ميگ روز عروس كشون كسي و نذار بياد تو خونه كثيف ميشه اونجوري 

قبلش به خاله هام كه ميگم بيان ببينن 

ولي مادرشوهرم فكر كنم روز عروسي فاميلارو ميخواد بگه بيان تو خونه 

ببين ميوه و شيريني دادين؟ بعد چجوري همه جا شدن؟

دیگه رو زمین نشستن نصفشون فقط وسط میرقصیدن میوه و شیرینی و شربت دادیم اون موقع تابستون بود 

دیگه رو زمین نشستن نصفشون فقط وسط میرقصیدن میوه و شیرینی و شربت دادیم اون موقع تابستون بود

من خونم جاي زمين مشستن نداره😂😂😂

يه فرش كه جلو مبله 

يه فرشم زير ميز غذا خوري بقيه جاهام سراميكه

ما چيديم دو تايي با همسرم تموم شده فقط ديدن مونده

پس فقط خانم ها میان برای دیدن اقا هم بیان اون نزدیک میان هیچ مرد غریبه ای نمیاد

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
من خونم جاي زمين مشستن نداره😂😂😂يه فرش كه جلو مبله يه فرشم زير ميز غذا خوري بقيه جاهام سراميكه

بد شد که من دو تا فرش ۹ متری خونم جا نشستن داشت شما فقط به خاله هات بگو بیان فامیل شوهر بزار همون شب عروسی میان چند دقیقه ایستاده میبینن میرن راحت تری خرج میوه شیرینی هم نداری

پس فقط خانم ها میان برای دیدن اقا هم بیان اون نزدیک میان هیچ مرد غریبه ای نمیاد

قبلش خانواده خودم و همسرم و جدا ميگم بيان كه ببينن مردا هم ولي برا فاميلا جا نميشيم تو خونه مشكل اينه