2777
2789
قبلش خانواده خودم و همسرم و جدا ميگم بيان كه ببينن مردا هم ولي برا فاميلا جا نميشيم تو خونه مشكل اين ...

برای من فامیلای شوهرم اومدن سرپا دیدن رفتن خونه مادرشوهرم من حتی یه چای ساده هم ندادم رفتن خونه مادرشوهرم پذیرایی شدن اونجا هم زدن و رقصیدن مادرشوهرم گفت خونه ات نو  هست کثیف میشه به وسایلات هم دست می زنن ناراحت میشی 

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خوب كرد والا من دوس ندارم روز عروسي بيان خونم

روز عروسی هم همه اول رفتیم خونه مادرشوهرم بعد من و شوهرم دونفری با فیلم بردار اومدیم خونه خودمون مهمونا موندن خونه مادرشوهرم اونجا باز رقص و بزن بکوب بود ما حتی شام هم نرفتیم شاممون رو فرستادن خونه امون 

خوب كرد والا من دوس ندارم روز عروسي بيان خونم

خونه اتون از خونه مادرشوهرت خیلی دور هست نمی تونی با مادرشوهرت حرف بزنی مهمونی خونه ایشون باشه خونه شما فقط بیان سرپا وسایل رو ببینن برن؟

عزیزم خیلی خونه گرم و قشنگی داری مبارکه میگم مهمونا هیچی خودت میخوای تو خونه چند دقیقه بشینی رو زمین ...

مرسي عزيزم 

من و شوهرم همش عادت داريم رو مبل ميشينيم كلا 

ولي خونم كوچيك نيس بزرگه يه چيدمان و تغيير بدم راحت ميشه رو زمينم نشست بعد الان تو اين عكس فرشارو ننداختم دو تا فرش شش متري دارم 

كلا مامانمم خيلي غر زد ٩متري بخر ولي چون من خونه ژورنالي دوس دارم گفتم نه 

خونه اتون از خونه مادرشوهرت خیلی دور هست نمی تونی با مادرشوهرت حرف بزنی مهمونی خونه ایشون باشه خونه ...

ن نزديكه من فاميلاي خودم و روزي كه ميان جهاز ببينن خونه مامانم شام ميدم مادرشوهرم چند بار تو حرف گفته مثلا روز عروسي وسايلاتو بچين رو كابينت كه عروس كشون بيان ببينن من دوس ندارم روز عروسي بيان خونم چون لباساشون اينا بالاخره پايينش خاكي شده وسيله هام خيلي روشنه كثيف ميشه

ن نزديكه من فاميلاي خودم و روزي كه ميان جهاز ببينن خونه مامانم شام ميدم مادرشوهرم چند بار تو حرف گفت ...

حق داری 

اره یه عکس گذاشتی دیدم مبارکتون باشه به خوشی و سلامتی استفاده اشون کنین 

پاتختی نمی گیرین ؟درسته از مد افتاده ولی هنوز بعضی خانواده ها این رسم رو دارن اون موقع میان می بیینن

حق داری اره یه عکس گذاشتی دیدم مبارکتون باشه به خوشی و سلامتی استفاده اشون کنین پاتختی نمی گیرین ؟در ...

والا فكر كنم اون و سمت خانواده داماد ميگيرن نميدونم بگيرن يا ن

والا فكر كنم اون و سمت خانواده داماد ميگيرن نميدونم بگيرن يا ن

عزیزی اگر بگیرن خونه شما میگیرن یا مادرشوهرت این رو بپرس اگه خونه شما میگیرن روز عروس کشون قبول نکن بیان همون روز پاتختی می بینن

عزیزی اگر بگیرن خونه شما میگیرن یا مادرشوهرت این رو بپرس اگه خونه شما میگیرن روز عروس کشون قبول نکن ...

اره ميپرسم همسرم و ميندازم جلو ميگم ميان كثيف كاري و فضولي كلا 

من مامانم ميگ روز عروس كشون كسي و نذار بياد تو خونه كثيف ميشه اونجوري قبلش به خاله هام كه ميگم بيان ...

به مادرشوهرت هم بگو روز جهاز برون دعوت کنه نهایت یه میوه شیرینی بدین به همسرت بفهمون مردم یهو عروسی و جشن و ببینن چشم میزنن بعد هم همه چی قاطی میشه یهو یه عالمه ادم میریزن تو خونمون همه جا سرک میکش ماهم خسته