2777
2789
تهمت نزن گلیبه نظر منم شما اصلا عقیده دینی نداری صرفا افراطی پاسخ میدی

نمیدونم...

فقط 26 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

چیز مشخصیه

والا نیست😂خیلی زوج هارو دیدم که دستشون دور گردن هم باشه،همو بوس کنن و...مشکلش چیه؟!

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...     (کاربر واحد پشتیبانی)

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دنبال باسن خیارن

😂😂😂😂

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...     (کاربر واحد پشتیبانی)
قانون نیست هر کسی باید خودش متوجه شه ولی خب ذهنتو درگیر نکن ولی کلا بدون محیط عمومی یجور ...

چون شما شهروند با فرهنگی هستی 

منم مخالف خیلی کار ها در خیابون هستم

حتی اگر بوسه از جای دیگه ای بود منم مخالفت میکردم شاید

ولی بوسه از لپ اصلا چیز مهمی نیست که آنقدر بزرگش کنیم

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

با اجازه اسی میشه تاپیک آخر مو لطفا گزارش بزنید هر کی زد لایک کنه صلوات بفرستم براش

گزارش زدم

میشه شما هم دوتا تاپیکمو گزارش بزنی

فمینیستم و عاشق فمینیست ها❤️ درخواست دوستی ندید🚫از زن هایی که بر علیه زنها هستند متنفرم😊

دکتر شریعتی یه جمله داره میگه 

در کشور من مردم با نفرت بیشتری به صحنه ی بوسیدن دو عاشق نگاه می کنند تا صحنه ی اعدام

زیستن با این مردم دردناک است!

حکایت همینه و ادمایی که تو این تاپیک عشق دونفر چندشه براشون 

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!
جنایی نیستوقتی میگم محیط عمومی انجام نشه بهترهیکسری میگن دعوا خوبه پس ؟ الان ربطش چیه

ربطش این ک وقتی ی عده دعوا میبینن اینجوری نمیگن عیییبه و بزرگش نمیکنن

بعد طرف ی 10 ثانیه لپ ی نفر دیگه رو بوسیده و دارن خودکشی میکنن

بخدا عشق ورزیدن خیلی قشنگه

فقط 30 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴
فرونکردن سرخود در باسن دیگران کار پسندیده تری در دنیاست

اگر منظورت از این جمله ی بی نهایت زشت همون فضولی کردنه...

باید بگم 

اگه یک سوال عادی پرسیدن بدون کوچکترین بی احترامی یا قضاوت وقتی خودش تاپیک زده و پرسیده ،از نظر تو فوضولی ایه که اصلا باید یه فکری برای سطح آگاهی ت داشته باشی تو زندگی آسیب می بینی!

و چون این جمله ای که نوشتی  بی ادبی  زیاد و عفت کلام نداشتن محسوب میشه ...و من تو عمرم نه با کسی با بی ادبی حرف زدم نه با بی ادبها حرف می زنم ...

واقعا نمی تونم وقتم رو بیشتر از این  هدر بدم دیگه هم به این تاپیک برنمی گردم...

من واقعا باورم نمیشه دارید بوسیدن لپ رو آنقدر بد جلوه می‌دین و هم تراز با کار های غیر اخلاقی میدونین ...

مسئله این نیس ک میگیم زشته

ن اصلا هم زشت نیس و بعید میدونم کسی نگاه کنه حالا مگر اینکه حالت جنسی بگیره

مورد اینه استارتر گیر داده ب نگاه کردن خب هرجای دنیا ک باشی بوسی بغلی حرکت قشنگ و زشتی توجه هه و نگاه ها رو ب خودش جلب میکنه

کسی ک توو خیابون جیش میکنه ناخودآگاه نگاه نمیکنی؟؟

بغل کردن ی خانوم و آقا نگاهتو جلب نمیکنه؟؟

قطعا برا خیلیا ی کم عجیبه چون خیییلی کم توو جامعه این اتفاقا افتاده

استارتر دیگه خیلی روش حساس شده گیر داده ن کسی نباید نگام میکرد

دوس نداشت نگاه کنن این کار رو توو مکان عمومی انجام نمیدادن حالام ک انجام دادن دیگه ایقد آسمون ریسمون نداره

من اون روز با بچه ام داشتم میمومدم خونه تو کوچه یه دختر و پسر بودن به کاری می کردن بعد بچه ام هم زل زده بود به اونا وای حالم بد شد خدا لعنتشون کنه هر چی هم نگاه کردم از رو نرفتن آخه باید به اون دختر گفت اقلا برو به یکی ب ..... که یه پراید قراضه داشته باشه آخه وسط کوچه من و شوهرم همیشه تو خونه جلو بچه رعایت میکنیم بعد تو کوچه باید بچه هر چیزی را ببینه

چون شما شهروند با فرهنگی هستی منم مخالف خیلی کار ها در خیابون هستمحتی اگر بوسه از جای دیگه ای بود من ...

ببین  کلا  خیلی  چیزا  مهم  نیست   واقعا  میگمم من  خودم  اصلا  برام  مهم نیست   ولی  وقتی  یک  مسئله رو  اجتماعی  در نظر  میگیرن  یعنی  کودک  ، پیر ،جوان   قضیه  فرق  میکنه

دقیقا  چون مکان  عمومیه   ادم  باید  انتظار  واکنش  هم  داشته  باشه  چون  خیلیا  مثل  ما  نیستن

یک  مادر ممکنه  حساس  باشه  بچش  ببینه

یک پدر  شاید  دوست  نداشته  باشه  کنار بچش  ببینه این  صحنه  رو 

میدونی  چی میگم  حالا این  بحث  نه  ولی  الان  تو جامعه  یکسرس  رفتار ها  هست  که اصلن  پسندیده  نیست  و از این جاها هم شروع  میشه

هعی😶
ی بوس از لپ خارج از عرف؟ میخوابوند زیر گوشش خوب بود

نمی دونم چرا خودتون رو میزنید به اون راه ...اگه از راه می‌رسیدن همدیگه رو با سلام و احوالپرسی خیلی معمولی می بوسیدن عادی بود...ولی وقتی تو یه جای خلوت تو ایستگاه اتوبوس دست انداخته گردن و بوسیده خارج از عرف جامعه ی ما محسوب میشه 

حالا اگر اصرار دارید با وانمود به روشنفکری چنین چیز واضح و مشخصی رو کتمان کنید دیگه حرفی باقی نمی مونه 

موفق باشید.