فقط لپش داره بوس میکنه نگاه میکردین؟ منو نامزدم دعوامون شد بعد اومد منت کشی دستش انداخت دور گردنم از لپش یدونه بوس کرد تو ایستگاه یه جز ما کسی نبود ولی ملت یه حوری نگاه میکردن انگار داریم چیکار میکنیم بعدم ولم کرد در ده ثانیه بود شانش منم همونجا یه موتوری رد شد گفت تموم شد بسه
مگه اینکه توی اسلام محبت به همسر در مکان عمومی منع شده باشه
در این صورت حق با شماست
بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
با اجازه اسی میشه تاپیک آخر مو لطفا گزارش بزنید هر کی زد لایک کنه صلوات بفرستم براش
زدم
✌💪کد ملیتو حفظ باش.سر زده جایی نرو.قبل از عمل بینی حتما شیو کن.ادما همیشه تغییر میکنن.هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست.بعضی وقتا به ادما فرصت دوباره بده✨رفتی ارایشگاه اول کف قیمتو بپرس برای هر کاری،بعد بگو من بیشتر از اون مبلغو نمیدم.در همون حد کار کن برام،از من میشنوی دست تو زیبایی طبیعی صورتت نبر🦢افغانی جماعت ریپلای نزنه
بعید میدونم ربطی به دین داشته باشه مگه اینکه توی اسلام محبت به همسر در مکان عمومی منع شده باشهدر ای ...
نه میدونی عرفی باز تری کلا تو همه تاپیکا ..
فقط 26 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️
شما چرا یا افراط هستین یا تفریط یعنی چون بوس در مکان عمومی بده دعوا خوبه؟؟؟ یعنی چی ا ...
شما دوس داری اینو بگی
ی لحظه لپش رو بوس کرده دیگه چرا جنایی میکنید قضیه رو
فقط 30 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴
من اینجور مواقع دلم برای دختره میسوزه .غصم میشه .میگم اگه دختر من بود چی؟ این بوسه به چی ختم میشه ؟ خدا کنه همسر یا نامزدش باشه وگرنه اون دختر به احتمال زیاد لطمه میبینه و آینده خوبی نخواهد داشت .
بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎