2777
2789
حقیقتا مسیحی هستی احساس میکنم بخاطر اونه

بعید می‌دونم ربطی به دین داشته باشه 

مگه اینکه توی اسلام محبت به همسر در مکان عمومی منع شده باشه

در این صورت حق با شماست

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

با اجازه اسی میشه تاپیک آخر مو لطفا گزارش بزنید هر کی زد لایک کنه صلوات بفرستم براش

زدم

✌💪کد ملیتو حفظ باش.سر زده جایی نرو.قبل از عمل بینی حتما شیو کن.ادما همیشه تغییر میکنن.هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست.بعضی وقتا به ادما فرصت دوباره بده✨رفتی ارایشگاه اول کف قیمتو بپرس برای هر کاری،بعد بگو من بیشتر از اون مبلغو نمیدم.در همون حد کار کن برام،از من میشنوی دست تو زیبایی طبیعی صورتت نبر🦢افغانی جماعت ریپلای نزنه
بعید می‌دونم ربطی به دین داشته باشه مگه اینکه توی اسلام محبت به همسر در مکان عمومی منع شده باشهدر ای ...

نه میدونی عرفی باز تری کلا تو همه تاپیکا ..

فقط 26 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

شما چرا یا افراط هستین یا تفریط یعنی چون بوس در مکان عمومی بده دعوا خوبه؟؟؟ یعنی چی ا ...

شما دوس داری اینو بگی

ی لحظه لپش رو بوس کرده دیگه چرا جنایی میکنید قضیه رو

فقط 30 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴

من اینجور مواقع دلم برای دختره میسوزه .غصم میشه .میگم اگه دختر من بود چی؟ این بوسه به چی ختم میشه ؟ خدا کنه همسر یا نامزدش باشه وگرنه اون دختر به احتمال زیاد لطمه میبینه و آینده خوبی نخواهد داشت .

مکان عمومی ممنوعیت داره آدم لپ یا سر همسرشو ببوسه؟نمی‌دونم واقعا این قوانین رو از کجا میارید

قانون نیست  هر کسی  باید  خودش  متوجه  شه 

ولی  خب  ذهنتو  درگیر  نکن 

ولی  کلا  بدون  محیط عمومی یجوریه   ببین  اسمش  روشه  عمومی    مثلا  جلو  من  انجام  بدی من  اصلا  فکرم نمیکنم بهش 

هعی😶
نه میدونی عرفی باز تری کلا تو همه تاپیکا ..

تهمت نزن گلی

به نظر منم شما اصلا عقیده دینی نداری 

صرفا افراطی پاسخ میدی 

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

شما دوس داری اینو بگیی لحظه لپش رو بوس کرده دیگه چرا جنایی میکنید قضیه رو

جنایی نیست

وقتی  میگم  محیط  عمومی  انجام  نشه  بهتره

یکسری  میگن  دعوا  خوبه  پس ؟    الان  ربطش  چیه

هعی😶