2777
2789
خودت یک ساعت تو نی نی سایت باش ببین میتونی مثل من فکر نکنی؟؟ فقط ادمای دورم که جامعه ...

عزیزم اینکه نی نی سایت شده محل درمیون گذاشتن غم دلیل نمیشه کل جامعه اینجوری باشه مثل اینه بری تیمارستان بعد بگی با توجه به افراد اینجا اکثر جامعه روانین

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کلا بعضی ها هدفمند کامنت میزارن، تاپیک میزنند... جامعه رو میخوان به سمت طالبانی پیش ببرند... عشق و ش ...

آخه من بارها شاهد پست های این خانم بودم 

همش در حال رواج عقیده ای بود که حتی اسلامی هم نیست به نظر من

البته فکر میکنم سنشون کمه ، و دلایلی پشت این صحبت ها دارن...

حرف شماهم درسته

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

آخه من بارها شاهد پست های این خانم بودم همش در حال رواج عقیده ای بود که حتی اسلامی هم نیست به نظر من ...

افکار طالبانی دارند و بهتره باهاشون همکلام نشین... خوشبختانه جامعه به سمتی داره پیش میره که اینجور افراد کمرنگ کمرنگ و کلا محو میشن

پدر اسمانی منظورتون چه کسیه و امضاتون به چه زبانیه

منظور خداوندا عزیزم 

امضامم به زبان ارمنیه

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

والا نیست😂خیلی زوج هارو دیدم که دستشون دور گردن هم باشه،همو بوس کنن و...مشکلش چیه؟!

🤣🤣اینا تو خونه هم شوهراشون سمت شون نمیرن چه برسه بیرون 

مگه ندیدی تاپیک میزنن شوهرم سرده  نزدیکم نمیشه حتی دستمو نمیگیره😐 

وگرنه زوج عادی و نرمال براشون بوسه از لپ عادیه 

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 
🤣🤣اینا تو خونه هم شوهراشون سمت شون نمیرن چه برسه بیرون مگه ندیدی تاپیک میزنن شوهرم سرده نزدیکم نم ...

تعجب میکنم اصلا از دلیل هایی که میارن

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...     (کاربر واحد پشتیبانی)

ذوق میکنم از عشق بقیه🥹 دمشون هم گرم

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•| https://abzarek.ir/service-p/msg/2029904

🥺منم

خیلی قشنگه🥲😍

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•| https://abzarek.ir/service-p/msg/2029904