2777
2789
ببین شما فقط داری نظر خودتو میگیحتی در جواب منم بازم فقط نظر خودتو گفتی همه چیزایی که گف ...

اگر نظر بیشتر ادما نباشه چی؟ 

شما چون خوشت نمیاد فکر میکنی نظر 90 درصد ادما هم همینه

شاید منو شما تو همون ایستگاه ک بودیم همزمان نگاهشون میکردیم و رو برمیگردوندیم و شما تو دلت بد و بیراه میگفتی و من ذوق میکردم براشون

هممه نمیان واکنششون رو تو شیپور جار بزنن

فقط 30 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴
ببین شما فقط داری نظر خودتو میگیحتی در جواب منم بازم فقط نظر خودتو گفتی همه چیزایی که گف ...

عرف جامعه همیشه یک شکل نمی‌مونه گلی

تغییر خواهد کرد با گذشت زمان

نسل امروز قرار نیست طبق خط قرمز های جامعه دهه ۶۰ و ۷۰ رفتار کنن

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم هزار سال پیش کشتن دختر ها توی بعضی کشور ها عرف بودههرچیزی تحت عنوان عرف لزوما درست نیست

ایشون چسبیده ب دیدگاه خودش و فکر میکنه همه مخالفن

فقط 30 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴
وقتی واکنش منفی دریافت میکنید دقیقا به همان معناست خارج از عرف

واکنش منفی نداره 

ببین توو جامعه ما خیلی کارا حریم شخصی محسوب میشه اگ توو خیابون برده شه دیگه نباید نگران نگاه ها و حرفا باشی

اتفاقی افتاد تمام ن کسی مرد ن دیگری اعدام شد ...

توو خیابون بوس و بغل ببینی حالت خوب میشه

من وقتی شوهرمو توو خیابون بوس میکنم ممکنه دیگران فکر کنن عمدا برای جلب توجه این کارو کردم ذهنیت همه رو ک نمیشه تغییر داد

کسی ک رو این مسائل حساسه نباید انجام بده اگ هم اتفاق افتاد دیگه حرص خوردن نداره

عرف جامعه همیشه یک شکل نمی‌مونه گلیتغییر خواهد کرد با گذشت زماننسل امروز قرار نیست طبق خط قرمز های ج ...

عرف  جامعه  بله  داره  خراب  میشه  مثل  رابطه های فیک امروزی    

هعی😶
اینو حتی شرعش درست نیست اگه نامحرم باشن

عزیزم شرع برای همه مسئله و دغدغه نیست همون شرع هم گفت دین من برای خودم دین شما برای خودتون این درست نیست که شرایط باب میلتون باشه بعد بگی من گناه نکردم چقدر خوبم که شما اگه تو جامعه ای که همه جور افراد هستن به باورهات پایبند بمونی خوبی در غیر اون صورت برای آزار مردم حق گردنت میوفته

عرف جامعه بله داره خراب میشه مثل رابطه های فیک امروزی

حالا من به خودم اجازه نمیدم از لفظ خراب استفاده کنم

ولی خب ، خیلی چیزا فرق کرده 

درست یا غلط هم تاریخ قضاوت میکنه

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

عزیزم هزار سال پیش کشتن دختر ها توی بعضی کشور ها عرف بودههرچیزی تحت عنوان عرف لزوما درست نیست

این عرف  پشتش  دلیل  هم  هست  دلیلشم  شرعیه 

پس عرف  درستیه  و اگه  زیاد  بشه  اتفاقا چهره  شهر زشت میشه

من میدونم  شما به چی فکر میکنی  مثلا  میگی  وای  چه  عشق  قشنگی  زن و  شوهر    ای  کاش  این  بود  ای  کاش

شما  برو تو  بعضی  پارکا  تنها چیزی که نمی بینی  عشقه

هعی😶
عزیزم شرع برای همه مسئله و دغدغه نیست همون شرع هم گفت دین من برای خودم دین شما برای خودتون این درست ...

نه  اخه شما  اینو  عشق  میبینید  شاید واقعا  هم باشه  هاا

من اصلا  درمورد اسی  صحبت  نمی  کنم

کلی  میگم  عشق  روح  همه  رو لطیف  میکنه  منتهی  من  عشق  ندیدم تو این رفتارا

هعی😶
این عرف پشتش دلیل هم هست دلیلشم شرعیه پس عرف درستیه و اگه زیاد بشه اتفاقا چهره شهر زشت م ...

عزیزم گفتم شرع دغدغه همه نیست از جمله خودم ترجیح میدم به جای پیروی از چیزی که به درستش شک دارم از منطق و ویژگی های انسانی و خدادایم بهره ببرم

بعدشم جالبه فقط شما میبینید از قدیم گفتن هر چه در جستن آنی،آنی شما دنبال رابطه های فیک میگردی میبینیش

وگرنه ما 80 میلیون از جمعیت جهان رو داریم یعنی یک صدم بعد همه شون اشتباهن جز ما؟

عزیزم گفتم شرع دغدغه همه نیست از جمله خودم ترجیح میدم به جای پیروی از چیزی که به درستش شک دارم از من ...

خودت  یک ساعت  تو نی نی  سایت  باش  

ببین  میتونی  مثل  من  فکر  نکنی؟؟  فقط ادمای  دورم  که  جامعه  محسوب نمیشن  

چقدر  میای  اه  و گریه  و زاری    فک میکنی  بینشون  عشق  کشکی  نبوده؟ 

هعی😶
چقدر زبان تیزی داری دختر جانهرجا کامنتت رو میبینم در حال زخم زدن هستی شما موافق این کار نیستی دیگه چ ...

کلا بعضی ها هدفمند کامنت میزارن، تاپیک میزنند... جامعه رو میخوان به سمت طالبانی پیش ببرند... عشق و شادی و دوست داشتن رو نمی پسندند باید همیشه و همه جا مشاجره تحجر و غم باشه