2777
2789
عنوان

رفته بودیم دبی

| مشاهده متن کامل بحث + 1105 بازدید | 95 پست
هه اهم اره وضعت این نبود چون اثری ازایران نمیموند همش انگلیسی ها بودن میخوردن ومیکردن ومیبردن اینو م ...

بدبخت بیچاره احمق 

همین الان زمین زیر پاتو فروختن 

نفت زیر پاتو مثل زالو خوردن 

همه غرامت ایران رو به جیب زدن یه مشت پیشونی سیاه کرده ی 

بدبخت شدی بیچاره شدی میگی نبودن انگلیسی ها؟

الان خود انگلیسی ها دارن کشورتو اداره میکنن بدبخت 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

امان ازدست شماغرب زده های بی عقل

غرب زده ؟؟؟ 

تو برو زندگی شیر و خرمایی در پیش بگیر 

تو عصر پیشرفت ما پراید زیر پامونه دعوای حقمون رو داریم 

غرب زده؟؟؟ غربیا چشونه آها امکاناتشون از ما بیشتره

ما باید قانع باشیم حتما 

الان اگه اعلی حضرت بود همه چی عالی بود اگه عالی بود چرا انقلاب کردن این همه دانشجو و روشنفکر ریختن تو خیابون. حداقل برای زدن انقلاب پهلوی را تطهیر نکنید .اون بحرین رو شوهر داد بقیشم میداد میرفت به جای این موقع انتخابات حواستون جمع کنیم نکنن تو پاچمون

اللهم عجل لولیک الفرج🤲🤲    .سید محمدرضا ومهنا سادات عشقای مامان دوستتون دارم😘   دوستان گرامی همه باهم هوای  آب رو داشته باشیم 
بدبخت بیچاره احمق همین الان زمین زیر پاتو فروختن نفت زیر پاتو مثل زالو خوردن همه غرامت ایران رو به ج ...

ایشون اون قشریه که بدبخت نشده اخه 

بالعکس اگه اوضاع جور دیگه ای بود کسی نبود نونشونو بده بدبخت میشد 

حالا دبی حرفی برای گفتن داره عراق چی که اینقد بی احترامی میکنن مخصوصا خانوماشون

میگین عراق؟؟؟؟کسی از اقوام تون این اواخر مکه رفته؟؟؟؟اطرافیان ما هر کی رفته میگن ببخشید معذرت میخوام مث سگ ولگرد باهامون رفتار میکنن واقعا جای تاسف داره

میگین عراق؟؟؟؟کسی از اقوام تون این اواخر مکه رفته؟؟؟؟اطرافیان ما هر کی رفته میگن ببخشید معذرت میخوام ...

خب عربستان هم کشور پولداریه

عراقیا تو آشغال زندگی میکنن ب ایرانیا میگفتن حیوون ظالم فقیر 

داغ دل ما را مگر دريا كند خاموش(بارها ترکیده)

دانشجو و روشنفکر !اشتباه به عرضتون رسوندن

دیه دکتر شریعتی رو که شنیدی دانشجوهای دانشگاه تران این همه رو کشت بشین یکم تاریخ بخون فقط چرت وپرت اینتر نشنال گوش نکن من نمیگم انقلاب بی مشکله یا مدینه فاضله است ولی دیگه پهلوی رو هم عالی و بی نقص نمیدونم .فقط برید دعا کنید یه روزی حسرت همین ج .ا.  رو نخورید 

اللهم عجل لولیک الفرج🤲🤲    .سید محمدرضا ومهنا سادات عشقای مامان دوستتون دارم😘   دوستان گرامی همه باهم هوای  آب رو داشته باشیم 
دیه دکتر شریعتی رو که شنیدی دانشجوهای دانشگاه تران این همه رو کشت بشین یکم تاریخ بخون فقط چرت وپرت ا ...

نه نمیخوریم خیالتون راحت !!!حیف نمیتونم دهن باز کنم وگرنه میگفتم کی کتاب بیشتر خونده

خب عربستان هم کشور پولداریهعراقیا تو آشغال زندگی میکنن ب ایرانیا میگفتن حیوون ظالم فقیر

درسته من شنیدم اونا تو ایام اربعین خوب و مهربون میشن ولی دقیقا روز بعد اربعین برمیگردن به اصل خودشون درکل عراقیا تو طول تاریخ ثابت کردن آدمای به شدت منفعت طلبی هستن

الان اگه اعلی حضرت بود همه چی عالی بود اگه عالی بود چرا انقلاب کردن این همه دانشجو و روشنفکر ریختن ت ...

اینا همه ازفقر سوادشونه.اینا دنبال شکم سیری نیستن اینا دنبال چیز دیگه ای هستن وگرنه اون یارو معلوم الحال بود دیگه نیازی ب شرح کامل نیست