2777
2789
عنوان

حکمت خدا تو این موارد چی میتونه باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 768 بازدید | 40 پست
بیماریه سرطان چی که جدای از مردم بالغ بچه ها هم‌مبتلا میشن حالا ادم بالغ میگیم‌امتحان یا عقوبته ولی ...

نه عزیزم من چنین چیزی نمی‌گم  و چرا فکر میکنید همه چیز بر اساس عقوبته یا جهان براساس عدل اینهارو یک عده به علت بدفهمی که از دین داشتند در مغز ما فرو کردند ولی چنین نیست چرا فکر می کنی دنیا دارمکافات عمل هست اونها که میگن طرف مریضه چون حرام خورده چون فلان بوده مگر ندیدند حرام خواران و شارلمانی که در مغز ونعمتند و مومنانی که در رنج....اونها که میگن دنیا بر پایه عدل هست و کارما بازتاب رفتار انسان در همین دنیا رو.... مگر امسال دیکتاتورهایی چون هیتلر رو ندیدند که هزاران نظر زن و کودک رو زنده زنده....برای صابون سازی و مردان رو در کوره های آدمسوزی .... آیا جزا و عقوبت کشتن و سوزاندن میلیونها نفر یکبار مرگ بوده... عدل خدا کجا بود زمانی که بی گناهان توسط دیکتاتورها به آتش کشیده می شدندزمانی که دارو دسته چنگیزخان برای تفریح بعد تجاوز شیوه‌های زنان رو با شمشیر می برید کودکان رو می کشت یا داعشیان سر شرط بندی که فرزند زنان باردار چی هستند شکم‌های اونها رو می‌دریدند نه عزیزم دنیا پر از جبر هست

اما نه به این معنی که خدا عادل نیست چرا عادله اما برای تکمیل عدالت نیاز به جهانی فراتر از این دنیاست که بهش میگیم آخرت اونجا چون ماده و جسم حضور ندارد به این صورت پس فردی مثل هیتلر می‌تونه به اندازه تمام جنایتهایی که کرده عذاب بکشه. یا یک معلول در دنیا دست یا پا در نمیاره اما در آن جهان چون فرای جسم و ماده هست این امکان وجود داره که ناملایماتی که دردنیا دیده بر اون برحسب عدل خدا جبران بشه

اما آیا چون من مسلمانم این رو میگم خیر

اگه نگاه کنی دنیا بر اساس نظمی پیچیده ساخته شده همین نظم به ما یادآوری می کنه هیچ چیز بی هدف ساخته یا آفریده نشده و همچنین بی هدف رها نمیشه پس زندگی نهایت ۱۲۰ساله دنیا کفایت نمیکنه و جهانی تکمیل کننده وجود خواهد داشت که غیر ممکن های این دنیا در اون ممکن میشه و عدل خدا برای آفریده ها در برابر کاینات اونجا کامل میشه 

نه عزیزم من چنین چیزی نمی‌گم  و چرا فکر میکنید همه چیز بر اساس عقوبته یا جهان براساس عدل اینهار ...

چقد قشنگ تعریف کردین چقد نیاز دارم کسی مثل شما تو زندگیم باشه برا وقتایی که به وجود خدا شک میکنم به عدل اللهی به دنیا و اینکه‌گاهی دوست دارم بمیرم‌و هرچه زودتر ابن امتحان تموم بشه فقط بخاطر بچه هامم که نمیتونم از این دنیا دل بکنم حس میکنم سر جلسه ی امتحانم و این امتحان خیلی سخت و طولانیه 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه هم میگن گناه هفت نسل قبلش بهش میرسه اصلا روایتش هس هرکاری ک تودنیا بکنین تاهفت نسل رو بچه ...

این حرفا چیه چرا بچه های آقا زاده اینقد خرابی به بار می‌آورند روز بروز چاقتر میشن افراطی گری نگوید گلم

من گیج شدم.‌ مثلا درباره یه کودک ۷-۸ ساله کنار خیابون که یه بزرگتر یا آدم نامرد، مجبورش کرده شیشه ماشین پاک کنه و هزار بلا سرش آورده‌:

اینکه اون آدم ظالم و بد، قراره اون دنیا مجازات بشه، چه فایده ای به حال اون کودک در این دنیا داره (که شاید در این دنیا چند سال دیگه رنج بکشه و بعدش هم شاید یه گوشه بمیره از گرسنگی؟)

این حرفا چیه چرا بچه های آقا زاده اینقد خرابی به بار می‌آورند روز بروز چاقتر میشن افراطی گری نگوید گ ...

افراطی گری نمیگویم😐

مگه من از خودم درآوردم این حرفو حدیث وروایتش هس

بعدم گفتم بعضی گناها تا هفت نسل میرسه اون آقازادم تا هفت نسلش درخطره تو نگرانش نباش

لینک ناشناس:                                       https://daigo.ir/secret/2766070756                        تا ب خود آمدم انگار دلم گیر تو بود❤️‍🩹🫀

افراطی گری نمیگویم😐مگه من از خودم درآوردم این حرفو حدیث وروایتش هسبعدم گفتم بعضی گناها تا هفت نسل م ...

الله شکرا خداشکرت خداقرآن الله قرآن‌الله قرآن الله قرآن الله امام زمان الله پیامبرالله امام‌زمان الله پیامبرالله اهل بیت الله همگی الله همگی الله اهل بیت الله پیامبرالله امام زمان الله همگی الله خداشکرا خداشکرا خداشکرت خداشکرا خداشکرت ائمه اطهارالله ائمه اطهارالله همگی الله همگی الله خداشکرا خداشکرت مادرخانم الله الله عمه خانم الله خانم خانم الله عمه خانم الله دخترخانم اله خانم خانم للله مادرخانم الله دخترخانم خانم الله خانم خانم الله عمه خانم سادات الله خانم خانم سادات الله مادرخانم سادات الله دخورخانم خانم سادات الله مادرخامم سادات الله الله شکرااللهم صل عری محمد(صل الله علیه و آله وسلم)وآل محمد(صل اللع علیه و آله وسلم)وعجل فرجهم الله شکرت الله شکرا الله شکرت اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم الله شکراالله شکرت الله شکرت الله شکرا الله شکرااللهم صل عدی محمد(صل الله عدیه و آله وسام)وآل محجد(صل الله علیه و آله وسلم)وعجل فرجهم البه شکرا الله شکرت الله شکرت الله شکرا الله شکراالله شکرت الله شکرت خداشکرت  اللهم صل عری محمدوآل محمد(صل الله علیه و آله وسلم)وعجل فرجهم الله شکرت الله شکرا الله شکرت خدلشکرت خداشکرت الله شکرت  اللهم صل علی محمد(صل الله علیه و آله وسلم)وآل محمدوعجل فرجهم الله شکرا خداشکرت الله شکرت الله شکرت