2777
2789

مثله بیماری بدخیم کودکان یا گرسنگیشون از فقر من به خدا اعتقاد دارم ولی میگم حالا ما هرکاری باهامون بکنه شاید حکمت امتحان رشد یا هر چیزه دیگه ولی بچه اخه چرا

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه هم میگن گناه هفت نسل قبلش بهش میرسه

اصلا روایتش هس هرکاری ک تودنیا بکنین تاهفت نسل رو بچه هاتون اثرمیزاره

لینک ناشناس:                                       https://daigo.ir/secret/2766070756                        تا ب خود آمدم انگار دلم گیر تو بود❤️‍🩹🫀

خدا از بچگی شروع میکنه امتحاناشو قربونش برم حتما بچیزی میدونه

گفتم میکشم اونو اگه ترکم کنه🔪انتظارم این بود منو درکم کنه💔من کشتم عشقمو همینجا علام میکنم😈این دیگه چ حکمیه عاشقو عدام میکنن🚔قاضی حکمو نده ی چندتا خواهش دارم🙏اون خودش بلد نبود رفتنو یادش دادم👣جوونمو ولش کن مادرم گناه داره از همون روز قتل کنج خونه عزاداره👵پس حکم اون چیه قاقله قلب منه💘دفاعیه ندارم این تنها ترین حرف منه💔

ما در دنیایی زندگی میکنیم که با اعمال انسان‌ها ساخته شده. هر پیامدی که در دنیای اجتماعی تجربه میکنیم حاصل اعمال خودمون یا بقیه انسان‌هاست.

مثلا بیماری حاصل سبک زندگی اشتباه یا فقر حاصل نظام سرمایه داریه

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻 جان من است او♥️⁩مولانا♥️⁩حامی طبیعت🌱🌍صدای دن رینولدز ریتم ضربان زندگیه🐉I am a Firebreather🔥فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

خدا برای همه روزی تقسیم کرده این ماها هستیم که در حق هم بدی میکنیم 

ولی حرفی از روزی نبود هاااا🙄

🙏با احترام🙏زیر۱۸سال نظر ندن ریپ هم ندن🍁 ( کاربر جدید نیستم ؛ کاربری چندسالم بدلایل نامعلوم ترکید )
بچه هم میگن گناه هفت نسل قبلش بهش میرسه اصلا روایتش هس هرکاری ک تودنیا بکنین تاهفت نسل رو بچه ...

پس این حرف که هر کس مسوول اعماله خودش هس چی این حرف نقض میشه که

نه این طور نیس

بچه هم میگن گناه هفت نسل قبلش بهش میرسه اصلا روایتش هس هرکاری ک تودنیا بکنین تاهفت نسل رو بچه ...

وا چه ربطی داره اگه قراره گناه پدرامونه به دوش بکشیم مثلا بت پرستا دیگه براشون قران نازل نمیشد چون پدرانشون گناه کار بودن اصلا جور در نمیاد