2777
2789
عنوان

یه سوال دارم در مورد کنکور

| مشاهده متن کامل بحث + 264 بازدید | 42 پست
نه اسی به قران دیر نیس چون نهایی ها ۶۰درصد شده و کنکور ۴۰درصد شما توی کنکور هر درسی رو ۳۵-۴۰ بزنی تر ...

بنظرتون از الان از صفر شروع کنم واسه کنکور میتونم رتبه خوبی بیارم؟ روزی چند ساعت بخونم؟

خاک تو سر من ای کاش از تابستون میخوندم 🥺😭

بنظرتون از الان از صفر شروع کنم واسه کنکور میتونم رتبه خوبی بیارم؟ روزی چند ساعت بخونم؟خاک تو سر من ...

اره مرکز مشاور ما سالانه حداقل ۵۰-۷۵ نفر کنکوری داشته

خودم چندتاشونو دیدم از ابان اذر شروع کردن با اینکه صفر بودن یا بزرگسال بودن تونستن با فشار مضاعف درصدهای ۴۰-۵۰ هم بزنن تو کنکور فقط بخون اسی فشااار بذار روی خودت 

حداقل ۱۲ساعتو باید بخونی دیگه البته به یادگیری و سطح خودت هم بستگی داره ولییی شروع کن بدو تا دیر تر نشده 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تا الان ۴ ماه وقت داره واقعا میونی برسونی حد اگه صفر باشی

خب ی وقتی هم باید برای مرور بزاریم دیگه میشه ۳ ماه حالا من همینطوری گفتم شاید خودش اگه بخواد بخونه ی جور دیگه تعیین کنه 

و اینکه آره حتی از صفر ولی شرط و شروط داره 

اونم اینه که از همین الان برای قبول شدن به خودش اعتماد کنه به لذتای زودگذر که اکثریت مواقع بخاطر استرس از حجم کاراست نه بگه 

اصلا تمرین کنه هر کاری که براش مفیده رو انجام بدم حتی اگه بر خلاف خواسته خودش باشه 

بنظرتون از الان از صفر شروع کنم واسه کنکور میتونم رتبه خوبی بیارم؟ روزی چند ساعت بخونم؟خاک تو سر من ...

الان یک سری موسسات شروع کردن به گذاشتن دوره برای صفر ها 

رشته تون چیه ؟

اره مرکز مشاور ما سالانه حداقل ۵۰-۷۵ نفر کنکوری داشتهخودم چندتاشونو دیدم از ابان اذر شروع کردن با ای ...

خیلی ممنونم از راهنمایی هاتون 🙏🏻 راستی من پسرم دختر نیستم میدونم این سایت زنونه هست ولی ببخشید دیگه من همیشه سوالامو از اینجا میپرسم 😄

الان یک سری موسسات شروع کردن به گذاشتن دوره برای صفر ها رشته تون چیه ؟

تجربی هستم کلاس کنکور آنلاین هم ثبت نام کردم کلاس مصلایی و عظیمی و معین کرمی ثبت نام کردم تازگیا هم کلاس هایلایت استاد نوکنده رو ثبت نام کردم کلی هزینه کردم ولی خب درست و حسابی نخوندم دیگه تست خیلی کم زدم بیشتر مباحث رو حتی تست نزدم کلاس ها رو هم چند جلسه ندیدم

خیلی ممنونم از راهنمایی هاتون 🙏🏻 راستی من پسرم دختر نیستم میدونم این سایت زنونه هست ولی ببخشید دیگ ...

متوجه جنسیت تون شدم 

شیمی - فراهانی دوره نکته تست دی داره منم پارسال باهاش سالیانه بودم نکته تست دی هم دیدم هیچ فرقی با سالیانه اش نداره کامل کامله همه چی رو میگه چندروز دیگه شروع میشه باهاش شروع کنید 

ریاضی - کرمی شروع از مهر داره تاحالا ۲۰ج گذشته ازش اما از الان باهاش بخونید ان شالله اواسط بهمن میرسید بهش یک دوره فینیتو هم داره شروع از دی ولی یکم خلاصه ست پیشنهاد نمیکنم 

فیزیک - حاتم خانی - شجاعی - قضاتی(تیپ تست شروع از دی)-ایدلخانی - کامران نگاه کنید ببینید با کدوم اوکی ترین میتونی درسنامه خ سبز جامع و درسنامه نشرالگو هم نگاه کنید شاید متوجه بشید من خودم برای فیزیک با درسنامه اوکی نبودم اما یه نگاه کردم بهشون همچین بد نبودن میشد چیزهایی ازشون فهمید شما هم امتحان کنید   

تجربی هستم کلاس کنکور آنلاین هم ثبت نام کردم کلاس مصلایی و عظیمی و معین کرمی ثبت نام کردم تازگیا هم ...

عه ایول پس با اساتید انلاین اشنایی دارین نگران بودم فکرکنید تبلیغ میکنم و جدی نگیرید 😅 برای شیمی من با فراهانی اوکی بودم بابایی و مصلایی هم دیدم اما فراهانی خیلی خوب تو ذهن جا میندازه اگر فراهانی ندیدین یک مبحثی ک با مصلایی دیدین رو از فراهانی هم ببینید قیاس کنید با کدوم استاد اوکی اید

عه ایول پس با اساتید انلاین اشنایی دارین نگران بودم فکرکنید تبلیغ میکنم و جدی نگیرید 😅 برای شیمی من ...

ممنونم خیلی راهنماییم کردین 🤩🙏🏻 من واقعا فکر میکردم الان شروع کنم نمیرسم ولی الان انگیزم ده برابر شد 🏃