2777
2789
شربت پروفن اگه میدونستید چیه همین الان خالی میکردید تو دستشویی

من اصلا نمیدم به پسرم اون هفته دندون درد داشت مجبور شدم یکبار بدم

***میشه لطفا برای حاجت روا شدنم یک صلوات بفرستید***[انشاالله که به هر آن چه میخواهی برسی]

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیرم بیشتر توضیح میدی فقط بروفن تب دخترمو میاره پایین استامینوفن نمیاره

بشدت مخرب دستگاه گوارشه 

در مواقع بشدت حاد خیلییی حاد استفاده بشه اونم نه مداوم 

دکتر دخترم وقتی فهمید برای تب و سرماخوردگیش پروفن دادم انقد عصبی شد که نگم 

گفت بخاطر تب داری دل و روده و گوارش و کبد کلا همه چیز بچه ات و درگیر میکنی استامینوفن بده تایمش و کمتر کن بده ولی سعی کن سمت و یوی پروفن هم نری 

منم دخترم همینطور بود یکی دوبار تو تب استامینوفن و تو تایم زودتر دادم و خیلی زیاد پاشویه و اینا دیدم نه اثر میکنه خداروشکر زمان بر تره فقط 

شیاف هم پرز روده و کلا مق عد بچه رو داغون میکنه شیاف هم خیلی خیلی کم باید استفاده بشه

چرا

توصیح دادم 

حدالامکان استفاده نکن 

شربت های استامینوفن جدید وارد بازار شده سعی کن بدنش و عادت بدی به استامینوفن 

یکم که بزرگتر شد میتونی قرص استامینوفن و هم تیکه کنی و یه تیکه کوچیکش و با آب حل کنی و با قاشق بخوره 

بشدت مخرب دستگاه گوارشه در مواقع بشدت حاد خیلییی حاد استفاده بشه اونم نه مداوم دکتر دخترم وقتی فهمید ...

مرسی عزیزم توضیح دادی 😘

شلخته بودن با کثیف بودن فرق داره میدونستی اینوووووووو😎😍😘