2777
2789

منظورت همسرته،؟

اگه خدا بخواد منم روزی صاخب دختری به اسم لیا میشم.. راضیم به رضای خدا جونم.                           اینم گروه ختم صلوات تلگرام آقا امام زمان عجل الله  @montazeran_32

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خدا سر و کارتون رو به آدم روانی نندازه 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

خواهرم قشنگ بیماره داره همه رو مثه خودش میکنه. ارتباط برقرار کردن باهاش خیلی زجر آوره. 

مشاور هم رفته بهش گفته باید چند جلسه طرحواره درمانی بیای. ولی دیگه نمیره ادامه بده. دلم واسه دخترش میسوزه. طفلک انقد روحیه ش حساسه وسواس فکری گرفته 

خدا سر و کارتون رو به آدم روانی نندازه 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️خواهرم قشنگ بیماره داره همه رو مثه خودش میکنه. ...

خدا کمک هممون بکنه 🙏

براشون خیر و ارامش میخوام از خدا همچنین برای شما

داداش کوچیکم 

قبل ازدواجم بچه بود ولی تخس بود 

بعد ازدواجم مخصوصا از وقتی زنداداشم اومده هار شده 

بااینکه هفته ای ی بار میرم همش میگه مفته هرروز ابنجایی 

متنفرم از حرفاش

لایک نکنید ب جاش کامنت بذارید ازخوندنش خوشحال میشم   امضامودیدی میشه برای پاک شدن گناهام دعاکنی🙏🥺.محتاج دعاهاتون هستم روزیمون زیاد بشه .توراهیم سالم باشه.بادلهای پاکتون.خدایی دعاهاتون گیراست چون نشناخته دعا میکنیدقربونتون برم ❤

برادرم

منم مجرو بودم داداشم اذیت می‌کرد همش 

میگذره گلم نگران نباش

فپ

اگه خدا بخواد منم روزی صاخب دختری به اسم لیا میشم.. راضیم به رضای خدا جونم.                           اینم گروه ختم صلوات تلگرام آقا امام زمان عجل الله  @montazeran_32

میتونم بگم نصف اعضای خانوادم،سمی،خانه خراب کنن. اصلا یه چیزی میگم. برادرم که یکی از اوناست. بی نظم بی برنامه، الانم که ورشکسته شده آوار شده رو زندگی ماها

آسایش دوگیتی تفسیر این دوحرف است بادوستان مروت با دشمنان مدارا
همین الان کلی گریه کردم من از صبح تا آخر شب تو این خونه کار میکنم صبحونه بلند میشم راهی میکنمصبح بهش ...

تو چرا داری خودتو ناابود میکنی خب طرز فکرش درست نشه تو کار خودتو بکن استراحتم بکن به بقیه هم اندازه خودشون بها بده