2777
2789
بگو از جیب تو نمیخورم که

هفته ای دوسه کیلو گوجه می‌خره و یه کم تخم مرغ 

انقدر زبونش درازه میگه خرج این خونه رو من میدم 

حالا من ده روز ی بار یا هفته ای یه وعده میرم 

ولی زنداداشم ازش قشنگ میکنه همش ازش دستی میگیره پس نمیده ی روز درمیون اونجاست  اونا رفتنی براشون پیتزا زنگ میزنه ببرن 

داداش کوچیکم کلا غریب پرسته انقدرم ازاین زنداداشم ضربه خورده 

ازدواجشو با خواهرش بهم زد باز بادوتا داداش داداش خرش میکنه 

یاالکی میگه بچه هام تورو دوست دارن فلانن

لایک نکنید ب جاش کامنت بذارید ازخوندنش خوشحال میشم   امضامودیدی میشه برای پاک شدن گناهام دعاکنی🙏🥺.محتاج دعاهاتون هستم روزیمون زیاد بشه .توراهیم سالم باشه.بادلهای پاکتون.خدایی دعاهاتون گیراست چون نشناخته دعا میکنیدقربونتون برم ❤

بهش اهمیت نده از جهل و بی خبری و نا آگاهی هست

دیگه سی سالشه 

بعضی وقتا بغض میکنم ب زور خودمو نگه می‌دارم 

دوسه تاخوراکی برای خونه می‌خره مامانمم ازش می‌ترسه 

لایک نکنید ب جاش کامنت بذارید ازخوندنش خوشحال میشم   امضامودیدی میشه برای پاک شدن گناهام دعاکنی🙏🥺.محتاج دعاهاتون هستم روزیمون زیاد بشه .توراهیم سالم باشه.بادلهای پاکتون.خدایی دعاهاتون گیراست چون نشناخته دعا میکنیدقربونتون برم ❤

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نمیدونم‌ مجردی یا متاهل اما درکش خیلی سختههمه مردا همینناین خیلی سخته که کارای که میکنی به چشمش نمیا ...

من متاهلم مادر سه تا بچم واقعا دارم میگم اگه شوهرم همچین حرفی بهم بزنه بی لیاقتیش بهم ثابت کرده و اصلا برام مهم نیست باور کن حتی ذره ای چه برسه که بخوام بشینم واسش غصه بخورم 

مگه فقط اینه🤨غیر تایم خوابم که ۷ ساعته از صبح تا شب من تو خونه در حال کار کردنم چی میگی خوبی،؟تاسف ...

برای خودت متاسفم باش 

والا ماهم زن خانه داریم  همیشه ام بریز بشور بساب داریم  

منم دوتا پسر ۱۴ ساله دارم  ناهار و شام یک مدل نمیخورن  تازه الان ۱۳ هفته حامله ام 

ولی کل درگیری کاری ام یک ساعته  فرز انجام میدم. بقیه روز لم دادم 

من متاهلم مادر سه تا بچم واقعا دارم میگم اگه شوهرم همچین حرفی بهم بزنه بی لیاقتیش بهم ثابت کرده و اص ...

حرفت قشنگ بود 💙

اگه خدا بخواد منم روزی صاخب دختری به اسم لیا میشم.. راضیم به رضای خدا جونم.                           اینم گروه ختم صلوات تلگرام آقا امام زمان عجل الله  @montazeran_32
دیگه سی سالشه بعضی وقتا بغض میکنم ب زور خودمو نگه می‌دارم دوسه تاخوراکی برای خونه می‌خره مامانمم ازش ...

خدا رو شکر متاهلی عزیزم درک میکنم من به یه شکل دیگه احساس بد دارم از حرفای دیگش یه مدل دیگه.

برای خودت متاسفم باش والا ماهم زن خانه داریم همیشه ام بریز بشور بساب داریم منم دوتا پسر ۱۴ ساله دا ...

شاید همه مثل شما فرز نباشن! 

هنوز به این درک نرسیدییم آدمها با هم متفاوتن😑 

منم اگه مادر بودم هم فرقی نداشت ..موضوع حرف من قدر دان نبودن آقایون بود 

حتی همین الان هستن کسانی با چهار تا فرزند و کلی کار همسرش فکر میکنه کاری نمیکنه 

مهم این نیس چقدر داریم کار می‌کنیم چه یه ساعت چه ده ساعت 

مهم قدر دانی ه

همسر من حتی من آب میدم دستش 

از سر کار میاد لم میده دستور میده

چون از صبح کار کرده 

الان فک کنم متوجه شدین من چی میگم 😶

دلم‌نمی‌خواست واسه کسی اینا رو توضیح بدم. 

اگه خدا بخواد منم روزی صاخب دختری به اسم لیا میشم.. راضیم به رضای خدا جونم.                           اینم گروه ختم صلوات تلگرام آقا امام زمان عجل الله  @montazeran_32
خدا رو شکر متاهلی عزیزم درک میکنم من به یه شکل دیگه احساس بد دارم از حرفای دیگش یه مدل دیگه.

هی خواهر 

شوهر از برادر بدتر 

آدم کدومشونو بگه 

شوهرم خیلی خسیسه واینکه درآمدشم خیلی کمه 

البته من اینا رو اینجا میگم چون کسی نمیشناسه منو 

ولی باورت میشه بیرون ک نمی‌بره اگر هم ببره دلش نمیاد ی بستنی بخره 

اصلا از گلوم پایین نمیره چون با رضایت نمیخره 

ی بار گفت  جون میکنم شکم مردمو سیرکنین این اززهر بدتره 

دیگ هیچی ازش نمیتونم بخوام حتی اگر هوس کنم 

هی خواهر شوهر از برادر بدتر آدم کدومشونو بگه شوهرم خیلی خسیسه واینکه درآمدشم خیلی کمه البته من اینا ...

خیلی درکت میکنم 

واقعا این خیلی بده

منم همسرم همه چیزو خودش میخره بگم میخره 

اما خدا نکنه دعوامون بشه همه چیز و قاطی میکنه 

میگه شکمو نباش

میگه پول نداری

یه بار گفتم بزار با دوستم برم بازار بزرگ‌من چیزی نمیخورم روحیم تازه بشه 

گفت بیکاری میگه پول کرایه بدی 

خیلی چیزا واقعا تو ذهنم میمونه

خیلی درکت میکنم واقعا این خیلی بدهمنم همسرم همه چیزو خودش میخره بگم میخره اما خدا نکنه دعوامون بشه ه ...

باز جای شکرش باقیه برای شما موقع دعوا قاطی میکنه 

شوهرمن ک هرلحظه قاطیه

کلا دلش نمیاد برای زن وبچه خرج کنه احساس میکنه پولشو دور میریزه  ی شهربازی یا رستوران یا سینما نبرده 

گردشش  چندهفته یک بار اونم بقول خودش تابستونا گرمه زمستونا سرده 

مگه من ولگردم بیرون باشم 

ازاین حرفا 

خیابونا بیرون پر مردم بعد میگه میبینی کسی نیست تو ولگردی رو دوست داری 

یه بار خفتت کنن درست میشه 

من واگذار کردم ب خدا 

باز جای شکرش باقیه برای شما موقع دعوا قاطی میکنه شوهرمن ک هرلحظه قاطیهکلا دلش نمیاد برای زن وبچه خرج ...

شوهر منم اصلا اهل تفریح نیس 

میگه بیکاری فکر نون باش

نمیدونم این حرفا کی تموم میشه اما عمرمون رفت یه تفریح نرفتیم😶

جمعه میگم بیا بریم پارک ..حالا ماشینم داریم 

یا میگه یه روز تعطیل کردم خونه باشم

یا میگه جا پارک نیس

یا میگه پول نداریم تموم بشه تو میتونی بیاری

بخدا این زندگی معلوم نیس فردا باشیم یا نه 

چرا به هم‌بد کنیم قیامت هم نداشته باشیم

قشنگ درکت میکنم

شوهر منم اصلا اهل تفریح نیس میگه بیکاری فکر نون باشنمیدونم این حرفا کی تموم میشه اما عمرمون رفت یه ت ...

دقیقا