2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اشتباهت اینه همه کارهارو وقتی اون نیست انجام میدی 

مثلا لیاسا رو بذار جلوی اون جمع کن پهن کن اتو کن 

آشپزخونه رو جلوش تمیزکن  روزا استراحت کن شب بیفت ب جون خونه بذار بفهمه

لایک نکنید ب جاش کامنت بذارید ازخوندنش خوشحال میشم   امضامودیدی میشه برای پاک شدن گناهام دعاکنی🙏🥺.محتاج دعاهاتون هستم روزیمون زیاد بشه .توراهیم سالم باشه.بادلهای پاکتون.خدایی دعاهاتون گیراست چون نشناخته دعا میکنیدقربونتون برم ❤

تو چرا داری خودتو ناابود میکنی خب طرز فکرش درست نشه تو کار خودتو بکن استراحتم بکن به بقیه هم اندازه ...

نمیدونم‌ مجردی یا متاهل 

اما درکش خیلی سخته

همه مردا همینن

این خیلی سخته که کارای که میکنی به چشمش نمیاد 

اگه خدا بخواد منم روزی صاخب دختری به اسم لیا میشم.. راضیم به رضای خدا جونم.                           اینم گروه ختم صلوات تلگرام آقا امام زمان عجل الله  @montazeran_32
خدا رو شکر الان بهتر شرایط؟

دوتا از برادرام خیلی بددل ولج باز وبداخلاق بودن البته نه همیشه ولی خوب من خیلی ادم اروم حساسی بودم تحمل همونم برام سخت بود از اون ور پدرومادر وبرادرای دیگم باهم مهربون وحامی بودن همین الانم یادم میاد کاراشونو واقعا دلشوره میگیرم ولی تا عقد کردم انگار تمام شد اتفاقا الان بهترین دوستامن ویکیشون میگه تمام کس وپدرومادر وخواهر وبرادرم تویی

لطفا لایک نکنید💗 تا اخربخون ، اولش اینکه شیدای فاطمه(س) دومش  👈 عاشق اهل بیتم عشقم دلیل داره بخون تا بدونی چرا نور امیدم هستن بخصوص حضرت فاطمه توسخت ترین شرایطم آب رو اتیش بودن.👈👈👈یکی بهم یه تهمت ناحق زدبدجوردلم شکست گفتم به من نگفتی به حضرت فاطمه گفتی خودش جوابتوبده یه هفته بعدسرنماز با دل شکسته درقران باز کردم میدونی چی اومد نوشته بود:کسانی راکه به مریم تهمت ناروا زدن را به سزای عملشان میرسانیم...(اسمم مریمه)دوروز بعد اون ادم با گریه والتماس زنگ زد وحلالیت خواست گفت پاکیت بهم ثابت شد به ناحق اون حرف وزدم حلالم کن که تمام زندگیم داره از هم میپاشه.این فقط یه نمونه از بزرگی خدا وقران واهل بیته که تو زندگیم دیدم,💖💖💖

مگ کارخونه چقده؟؟؟؟ صب تا شب ی واحد ۱۰۰متری برق بندازی یک ساعت بیشتره؟؟

مگه فقط اینه🤨

غیر تایم خوابم که ۷ ساعته از صبح تا شب من تو خونه در حال کار کردنم 

چی میگی خوبی،؟

تاسف بابت تفکر😤

اگه خدا بخواد منم روزی صاخب دختری به اسم لیا میشم.. راضیم به رضای خدا جونم.                           اینم گروه ختم صلوات تلگرام آقا امام زمان عجل الله  @montazeran_32