2777
2789
عنوان

خواسته من از خدا و جواب دادن خدا

386 بازدید | 18 پست

تو دلم با خودم فکر کردم 

خدایا من نمی تونم گناه نکنم  

دوست ندارم  کسی رو ازار بدم و لی قطعا تو طول زندگیم به جاهای میشه که کسی رو اذیت کنم

به این فکر کردم که وقتی اومدم پیش خدا دستم خالیع ولی پر از گناه 

از طرفی بدن ضعیفی دارم   تحمل اتیش جهنم و عذابم  ندارم اخه من که قدر یه گناهی نمی تونم تحمل کنم  و سریع انجام میدم از من چه توقعی میره که اتش جهنم تحمل کنم

برام فرصت انجام کار خوب پیش بیار تا گناهام خنثی بشه

و جلوی من ادمای مهربون قرار بده  که اگر بدی،در حقشون کردم منو ببخشن

همه این کمک،ها رو بکن تا تو قیامت عذاب نکشم که من تحمل ندارم

جالبه از اون روز مدام برام فرصت انجام کار خوب پیش میاد فرصتی پیش میاد که به بقیه کمک کنم

جالبه تر اینکت من فقط به این موضوع فکر کردم حتی به زبونم نیاوردم که خدا همچبن کاری یرام بکن

البته این حرفام خیلی دلی بود واسه همین خدا پسندید شاید هم از امیدوارم خوشش اومد

حالامن خندم میگیره

از کسایی که میگن فلان دعا رو باید 100بار بخونی تا جواب بگیری اگر جواب نگرفتی احتمالا به اندازه صد بار نخوندی

اخه ادم عاقل 

مگه به اندازست !

اینا قک میکنن یکی اون بالا نشسته میشماره اگر اتدازش100تا شد حاجتشون میده اگر کمتر صدتا یا بیشتر بود نههه

حالامن تو ذهنم فقط فکر کردم دستامو بالا نیاوردم

به زبونم تازه نیاوردم

تازه اگر به زبونم میاوردم کلماتم فارسی  بود احتمالا از نظر این افراد قبول نبود چون باید عربی باشه 

انگار خدا فقط عربی میفهمه تازه احتمالا  همون کلمات عربی هم باید 100بار تکرار میشدن تا خدا قبول کنه 

اینجوری قبول نبود 

منم خیلی اوقات حس میکنم خدا باهام حرف میزنم

یعنی واقعا هم همینطوره

وقتی دلم میگیره یا نیتی دارم میرم قرآن رو باز میکنم کلمه به کلمه اش وصف حالمه و راهنماییم می‌کنه 

یا وقتی ازش نشونه می‌خوام خیلی واضح بهم علامت و نشانه میده  

«از رها کردن نترس…هیچ‌کس نمی‌تواند چیزی که مال توست را از تو بگیرد؛ و تمام دنیا نمی‌توانند؛ چیزی که مال تو نیست را حفظ کنند..»🌿

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حالا من از خدا نشونه خواستم یه نشونه ای داد که اگه بگم پراتون میریزه هروقت بهش فکر میکنم از تعجب شاخ درمیارم یعنی واضح و آشکار و روشن به من پیام داد خودشم لابه لای آیه های قران،قربونش برم هیچوقت هیچوقت هیچوقت از لطف خدا نا امید نشین فقط اینو میتونم بگم بهتون

حالا من از خدا نشونه خواستم یه نشونه ای داد که اگه بگم پراتون میریزه هروقت بهش فکر میکنم از تعجب شاخ ...

اگه میشه تعریف کن

تورو خدا رد نشو میشه برا حاجت دلم دعا کنین به عشقم برسم بهم بگه دوسم داره برگرده درخواست بده بهم🥲 و موفقیت تحصیلیم🥺صلوات بفرستین هرکس فرستاد بگه خوشحال بشم ❤️(اللهم صلى على محمد و آل محمد)❤

خداروشکر که حاجت روا شدی ، ولی بدون که خدا همیشه منتظر ماست که به سمتش قدمی برداریم ، اون وقت آغوشش رو برامون باز میکنه، آنچه از دل بر آید بر دل نشیند ، خودم تجربه شخصی دارم ، 

در رابطه با اینکه گفتی فلان دعا رو صد بار بخون و..... باید بگم که هر چیزی یه آداب و اثراتی داره ، این رو به خاطر حفظ حرمت حریم الهی و نحوه درخواست کردن،از،خدا و آثار غیر قابل درک اون ادعیه و مناجات گفتن ، نه اینکه کسی نشسته و تعداد ذکر رو ميشمره 

من دلم خیلی ازخداگرفته 

اینهمه وقت التماسش کردم صداش کردم میدونه جزاون کسیوندارم 

بازم کمکم نمیکنه 

حس میکنم ازمن بدش میاد یاچی نمیدونم

❌مرداسایت نیایدتوتاپیکم ریپ هم نزن ❌درخواست دوستی هم نده باتچکر🤗هیچ وقت کسی را بخاطر نژاد،چهره،پدرومادرش زادگاهش مسخره نکنید؛ چون انسان هیچ حق انتخابی درمورد انها ندارد♥️

خوش به حالت:)

ینی خدای منو شما فرق داره؟

چندین ساله ازش میخوام کسی که دوسش دارم دوسم داشته باشه و عقدمونو تو آسمونا ببنده باهم ازدواج کنیم

اما انگار نه انگار

هزار بار نامه نوشتم کار خوب کردم کمک بقیه کردم نذر کردم دعا مردم اما هیچی

تو که خدا اینقدر دوستت داره در حق منم دعا کن شاید یدونه دعای از ته دل شما در حق من گرفت و منم از ته دلم خوشحال شدم برا یه بارم که شده

خیلی دوس دارم علی (ح) عاشقم بشه و برا هم باشیم 

هعی

سلام. جالب بود تاپیکتون.
موضوع این نیست که فارسی یا عربی. چون کلمات و دعاها عربی هستن و از معصومین هستن تأکید شده که بهتره دعاهای معصومین رو بخونیم.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
بله  من نمیدوستم  ممنونم  بحث سر بهتری هست حتمنی نیست

دقیقا. فقط نمازه که حتما باید عربی خونده بشه ولی دعا رو میشه به هر زبونی خوند ولی خب دعاهای معصومین قطعا هم کاملتره هم بهترین.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.