2777
2789

تک سرنشینی باید جریمه سنگین داشته باشه

فقط 26 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

وقتی ناوگان حمل ونقل عمومی ضعیف عمل کنه همین میشه

سمت مهراباد وتهرانسر مترو واتوبوسرانی و‌تاکسیرانی به شدت ضعیفه

خیلی ها مجبورن با ماشین خودشون برن

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اتوبوس

برو بابا

۴۰ دقیقه بشینم تو ایستگاه تا اتوبوس بیاد 

یه ساعت و چهل دقیقه هم تا اتوبوس برسه به مقصد

مگه بیکارم

یا اسنپ میگیرم

یا ماشین خودم که نیم ساعته میرسم

به خدا که .... خداشاهده که....یَک جوری از همتا بَدُم مِیه ، یَک جوری همتا حال بهم زنین😒😮‍💨که اگر از نزدیک ببینُمتان ، اول یکم نِگاهتان مُکُنُم😐😐😐بعد ... یَک ماچ گنده از پیشانی مُکُنُم😚 بعدشم یَک پس گردنی مُحکم مِزنُم... 👋مُگُم برو دیوِنِه خیلی دوست دِرُم😍مریضمُ خودتایِن🤨

من ماشین دارم ولی با سرویس محل کارم رعت و آمد میکنم...

بارها اقوام و... گفتن چرا با ماشین خودت نمیری بعضی وقتا خوش نمکتر میشن میگن بخاطر پول بنزینه؟ خسیس نباش😐

گرچه از بعد از کرونا دیگه پیش نمیاد یا خییییلی کمتر ممکنه سوار مترو بشم اما مردم فکر میکنن استفاده از وسایل نقلیه عمومی واسه بی پولاست!!!

چرا متاسف باشی واقعا؟ 

چای اینکه خوشحال باشی یک قشری از مردمان در آرزوی ماشین نیستن ، متاسف میشی؟

مشکل ترافیک هم مردم نیستن ، نبود قوانینه 

وگرنه توی کشور هایی مثل چین و آمریکا دو برابر ایران ماشین هست

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

یعنی ادم صبح و بعد از ظهر تهرانو میبینه میگه اینا یه مشت گاون که تو ماتریکسن 

فقط 26 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

چرامتاسفانه؟باید بگی خوشبختانه .ولی مراعات نمیکنن استفاده صحیح نمیکنن البته که خداروشکر ما بوشهر اون ...

تو تهران نیستی ببینی ترافیک و آلودگی چقدر اذیت میکنه

در کل دیگه همه عادت کردن

عصر ماشینیه نمیشه کاریش کرد