2777
2789

خودم 

آدم تحصیل کرده ای هستم  و همیشه برا کوچکترین چیزها تلاش های بزرگ کردم 

اما از ریز ترین چیزها و کارهام تا بزرگترینش همیشه خدا گره کور میخوره و ناجور میشه 

بریده ام واقعا 

تورو خدا از نذر و نیاز هم نگید 

کلا زندگیم با این چیزها داره تموم میشه 

انگار خدا بنده ای بنام من خلق نکرده

همه عمرم دلشکسته بودم

تقریبا خودم ....بچگیم ک تباه شد،ازنوجوونی و جوونی هرچی خواستم نشد یا هم اگه شد موقت بود ....البته دیگه برام مهم نیس ، فهمیدم سرنوشتم همینه بخوام سخت بگیرم ،سخت تر برام میگذره 

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خب یکم بحرف خالی بشیاز تیکه هایی ک اذیتت کردهمنم شده تلاش کنم و نرسم شده ادمایی ک تواناییشون از من خ ...

اخه فقط تو زمینه کار نیس درد من 

تو همه چیزه 

تو زناشویی 

تو بچه داری 

تو بیماری ها

تقریبا خودم ....بچگیم ک تباه شد،ازنوجوونی و جوونی هرچی خواستم نشد یا هم اگه شد موقت بود ....البته دی ...

ببخشید میپرسم چون خیلی تو تاپیکا دیدمت تو که بچه نداری رابطه ت با شوهرت چطوره ؟ 

شوهرتو دوست داری 

خودت قشنگی ؟ 

اون قشنگه ؟ 

نخی هست که باهاش به زندگی وصل شی ؟ 

من غروب همه آفاق جهانم تو چرا اخترِ شامم نشدی؟ 💔
خودم عاشق معلمی بودم نشد که بشه دوستم سال آخر مهندسی بود قرار بود شاغل سه تو سه ماه سرطان گرفت مرد

مردن هم گاهی چیز بدی نیس

تموم میشه بلاخره 

اینکه بمونی همش رنج بکشی و هر روز بمیری بده

اره قبول دارم ولی نه در همه زمینه ها

خو یه مسیر دیگه انتخاب کن تا این طلسم شکسته بشه

مثلا تو اشپزی هم همیشه خراب میکنی؟

یا تو خونه داری و مهمون داری هم اشتباهات خیلی زیاده؟

همیشه ی خدا تو مدرسه و دانشگاه نمراتت بد بود؟