2777
2789
عنوان

کسی رو دیدید به هیچ آرزویی نرسه تا آخر عمرش

| مشاهده متن کامل بحث + 309 بازدید | 48 پست

سلام من یکم حرفاتو توی همین تاپیک خوندم به نظرم شما یکم کمال گرا هستی برای همبن خیلی چیزایی که داری و شاید ارزوی بقیه باشه برای خودت دستاورد حساب نمیکنی ‌ یکی از چیزایی که کمال گرایی سر ادم میاره اینه که گاهی ذهنت چیزی رو ترسیم میکنه که در واقعیت در توانت نیست ‌ مثلا یه ماهی ارزو کنه از درخت بره بالا یا اطرافیانش از اول توی سرش کنن که تو میتونی یا وادارش کنن که باید از درخت بری بالا . این وقتی بزرگ بشه حس میکنه به هیچی نرسیده در حالی که اگر استعدادش کشف شدا بود میرفت شنا . از درخت بالا نمیرفت ولی اگر شناگر ماهری نمیشد هم اقلا شناگر موفقی بود ‌ ارزو باید با توان با خواسته ها با شرایط هم بخونه

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

میشه بگی چطوری سخت نمیگیری

کافیه قبول کنی که سرنوشتت همین بوده و شاید رسالت دیگه ای به عهده داری .کافیه خدارا از ته دل قبول داشته باشی و بدونی که اگه به خواسته ای نرسیدی بی شک صلاحی در کار بوده .

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
ببخشید میپرسم چون خیلی تو تاپیکا دیدمت تو که بچه نداری رابطه ت با شوهرت چطوره ؟ شوهرتو دوست داری خود ...

عزیزم چه سوال های جالبی😂

رابطم با شوهرم خیلی خداروشکر خوبه چون در هرحالت تو این ۱۴سال زندگی مشترک الویت اول هم هستیم .

بله دوستش دارم ولی اون بیشترمنو دوست داره 

خودم زیبام ( ریا نباشه😜)و همسرمم خوبه  

نخی که من را به زندگی وصل کرده درک و فهم همسرمه و ازادی که دارم واز همه مهمتر خدایی که نقش پررنگی تو زندگیم داره قبولش دارم خیلی خیلی و میدونم کاری که میکنه بی شک به صلاحمه .

یعنی قشنگ ها خوشبختن؟تنها چیزی که از زندگی داشتم زیبایی خاص بودولی به چه دردم خورد

قشنگ بودن 

زیبایی 

هم نعمت خداست 

خود شخص حس خوب داره 

بعد

هم

معمولا مردم زیبا میپسندن

اطرافیان ک من دیدم خوشگلا  خوشبختن  خدا رو شکر  چون همسرشون دوستشون داره و نمی خوان از دست شون  بده 

ب نام آن که آفریـــد مرا   و برای عشق زیـــبایــم ترا     خدای مهربانم  دوستــــــت دارم برای همه نعمت هایی ک برایم  لطف نمودی خدای مهربانم سپاس گذارم  برای   آفرینش   فرشته ای دوست داشتـــنی    چـــون     مـــــادر                   و آرامشی کــــه در آغوشش قرار    داد ــــی       امضای دوست تعلیق شده    melikaj20051982                          هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست، بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست. حرف های دل یک دختر چادری
قشنگ بودن زیبایی هم نعمت خداست خود شخص حس خوب داره بعدهم معمولا مردم زیبا میپسندناطرافیان ک من دیدم ...

پ ن بغیر همسر هم خانواده ها  هم به چهره نگاه می کنن 

من تایید نمی کنم اما دیدم

ب نام آن که آفریـــد مرا   و برای عشق زیـــبایــم ترا     خدای مهربانم  دوستــــــت دارم برای همه نعمت هایی ک برایم  لطف نمودی خدای مهربانم سپاس گذارم  برای   آفرینش   فرشته ای دوست داشتـــنی    چـــون     مـــــادر                   و آرامشی کــــه در آغوشش قرار    داد ــــی       امضای دوست تعلیق شده    melikaj20051982                          هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست، بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست. حرف های دل یک دختر چادری
عزیزم چه سوال های جالبی😂رابطم با شوهرم خیلی خداروشکر خوبه چون در هرحالت تو این ۱۴سال زندگی مشترک ال ...

ببین پس امضاتو عوض کن مثلا بنویس ما منتظرتیم نی نی 

چون به نظرم تو الان خودِ مقصدی 

هم قشنگی هم شوهرت خوبه 

هم رابطه تون

من غروب همه آفاق جهانم تو چرا اخترِ شامم نشدی؟ 💔
ببین پس امضاتو عوض کن مثلا بنویس ما منتظرتیم نی نی چون به نظرم تو الان خودِ مقصدی هم قشنگی هم شوهرت ...

ممنون از لطفت 🌹

کافیه قبول کنی که سرنوشتت همین بوده و شاید رسالت دیگه ای به عهده داری .کافیه خدارا از ته دل قبول داش ...

شما داری میگی به خواسته ای 

اکه همه زندگیت رنج باشه چی