2777
2789
عنوان

خیانت همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 2347 بازدید | 122 پست
اخرین باری که مچشونو گرفتم اسکرین از تمام عکس وچتهاشوپ گرفتم از قبل شماره تمام خانوادشو پیدا کردم بر ...

اول زنگ زدم خودش جواب نداد بعد زنگ زدم برادرش وشوهرش اونام زنگ زده بودن که فلانی زنگ زده به ما باتو کارداره جریان چیه وچرا شوهرشو معرفی کرده که من زن فلانی هستم واینا شوهرش کلی بهش شک میکنه خواهرش دوسال دعوا میکردن باهاش چون خانواده ابرو داری هستن این دختره هم خیلی خوب نقش بازی میکرد

لطفا لایک نکنید💗 تا اخربخون ، اولش اینکه شیدای فاطمه(س) دومش  👈 عاشق اهل بیتم عشقم دلیل داره بخون تا بدونی چرا نور امیدم هستن بخصوص حضرت فاطمه توسخت ترین شرایطم آب رو اتیش بودن.👈👈👈یکی بهم یه تهمت ناحق زدبدجوردلم شکست گفتم به من نگفتی به حضرت فاطمه گفتی خودش جوابتوبده یه هفته بعدسرنماز با دل شکسته درقران باز کردم میدونی چی اومد نوشته بود:کسانی راکه به مریم تهمت ناروا زدن را به سزای عملشان میرسانیم...(اسمم مریمه)دوروز بعد اون ادم با گریه والتماس زنگ زد وحلالیت خواست گفت پاکیت بهم ثابت شد به ناحق اون حرف وزدم حلالم کن که تمام زندگیم داره از هم میپاشه.این فقط یه نمونه از بزرگی خدا وقران واهل بیته که تو زندگیم دیدم,💖💖💖

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کرم از شوهرشه این دختررو بفرسته بره شوهر هرزه یکی دیگرو پیدا میکنه

هردو هرزه ان هم مردها هم دخترایی که پا میدن  دلبری میکنن چراغ سبز نشون میدن

لطفا لایک نکنید💗 تا اخربخون ، اولش اینکه شیدای فاطمه(س) دومش  👈 عاشق اهل بیتم عشقم دلیل داره بخون تا بدونی چرا نور امیدم هستن بخصوص حضرت فاطمه توسخت ترین شرایطم آب رو اتیش بودن.👈👈👈یکی بهم یه تهمت ناحق زدبدجوردلم شکست گفتم به من نگفتی به حضرت فاطمه گفتی خودش جوابتوبده یه هفته بعدسرنماز با دل شکسته درقران باز کردم میدونی چی اومد نوشته بود:کسانی راکه به مریم تهمت ناروا زدن را به سزای عملشان میرسانیم...(اسمم مریمه)دوروز بعد اون ادم با گریه والتماس زنگ زد وحلالیت خواست گفت پاکیت بهم ثابت شد به ناحق اون حرف وزدم حلالم کن که تمام زندگیم داره از هم میپاشه.این فقط یه نمونه از بزرگی خدا وقران واهل بیته که تو زندگیم دیدم,💖💖💖

این نشد شوهرت پنهانی تر میره یکی دیگرو مخ میکنه و گیر میاره

شوهرش هم که دست از کاراش بر نمیداره تا وقتی که نفهمه زنش هم بلده کارایی کنه که هم آبروی خودش بره هم آبروی اون طرف

خوش اومدی برای سلامتی خانواده ام، خانواده ات. صلوات بفرست😇

شوهرش هم که دست از کاراش بر نمیداره تا وقتی که نفهمه زنش هم بلده کارایی کنه که هم آبروی خودش بره هم ...

مرد بدون وقتی هرزگی میکنه هیچ عذابی در انتظارش نیست تا پیری به هرزگیش ادامه میده ترس زنها مردو خیلی پررو و خودشیفته میکنه 

مرد بدون وقتی هرزگی میکنه هیچ عذابی در انتظارش نیست تا پیری به هرزگیش ادامه میده ترس زنها مردو خیلی ...

درسته.من وقتی مهریه ام اجرا گذاشتم جلوی همه ی همکارا و  بانکی هایی که حساب داشت آبروش رفت و حساب کار دستش آمد که نه منم بلدم کاری کنم. از اون موقع خدارو شکر آدم تر شد و رفتم از اجرایمهریه فعلا گذشتم.

خوش اومدی برای سلامتی خانواده ام، خانواده ات. صلوات بفرست😇

سلام بچه دارین؟ منم همین بلاها سرم اومده .رک و راست به دختره زنگ بزن بگو هرزه بی آبرو میام به پدر وم ...

یه بچه دارم. قبلا تهدیدش کردم باز ادامه داده ولی اینبار چشم. بدجور حالشو میگیرم

دقیقا

شوهرم همیشه میگه مرد بدونه میتونه بتازونه چنان بلایی سر زن میاره تاپیریش وقتی پیر شد اون زن بدبخت که داغون شده به ظاهر عزیز میشه برای کلفتی پیری مرد یعنی کلا اون زن تمام عمرش  مورد سواستفاده اون شوهر خودشیفته و خودخواه قرار گرفته 

پدرشوهرم همین بلاهارو سر مادر شوهرم دراورده شوهرم از پدرش دل چرکینه کسی نصیحتش میکنه میگه دخالت نکنید خیلی شاکی میشه اصلا نباید دخالت کرد فرزند از گذشته پدر مادر خبر داره نه ما 

شکایت

خدایا‌شروع‌سخن‌نامِ‌توست‌  وجودم‌به‌هر‌لحظه‌آرامِ‌توست . . .💗زن‌اینده ممد‌هستم😍😂(ولی‌خب‌شما‌همون‌حال‌رو‌در‌نظر‌بگیرید)😂طرز‌حرف‌زدن‌شما‌نشانه‌شخصیت‌شماست‌،پس‌توهین‌نکن!🌱اگر‌امضامو‌میبینی‌برای‌رسیدن‌بهش‌برام‌صلوات‌بفرست.💙
شوهرم همیشه میگه مرد بدونه میتونه بتازونه چنان بلایی سر زن میاره تاپیریش وقتی پیر شد اون زن بدبخت که ...

شوهر من که میگه زن نباید خطا کنه ولی مرد اشکال نداره چون مرد با زن فرق میکنه. خودشیفته های عوضی

شوهر من که میگه زن نباید خطا کنه ولی مرد اشکال نداره چون مرد با زن فرق میکنه. خودشیفته های عوضی

خودخواهه ،بهش بگو کار بد بده برای همه بده 

وقتی کسی دزدی میکنه قاضی نمیگه مرد ولش کنیم ولی زنو عذاب بدیم برای قاضی جنسیت اصلا مهم نیست 

یسری مردا اگه قاضی بودن خیلی بی رحم و عوضی و خودخواه بودن البته اینجوری مردای خودشیفته اصلا به پست قضاوت یا جایگاهی نمیرسن چون برسن پدر مردمو در میارن خدا خرش میشناسه 

خودم تصمیمم این هست که برم به مادر پدرش یا همسایه هاش بگم و چت هاش رو نشون بدم

بهترین کار همینه

فقط گوشہ چشمے از نگاه  خدا  براے خوشبختے ھمہ انسانها کافیست این نگاه را برایتان آرزو میکنم .🤲