2777
2789
عنوان

کیا بیدارن و چرا

| مشاهده متن کامل بحث + 274 بازدید | 43 پست
منم بیدارم چونک با خواهر زاده ام تصویری صحبت میکردم ک آروم باشه و بهش قول میدادم به زودی همو میبینیم ...

عع چرا پنج شیش سال دیگ عزیزم ؟

فقط 14 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا خودت میدونی تو دلم چی میگذره خودت معجزه کن 🤲🥲♥️ میشه برای حاجت دلم صلوات بفرستید عزیزم ؟♥️ایشالله خدا صدای قلب پاکتو بشنوه و بهت کمک کنه 🤲🧿♥️
عع چرا پنج شیش سال دیگ عزیزم ؟

پناهنده یک کشور دیگن 

امکان اومدن به ایران رو ندارن 

منم تا حداقل پنج شیش سال توان رفتن ندارم

به ملیتی که حاصل جبر جغرافیاست نبالیم به انسانیت خود ببالیم    کانی یعنی چشمه و ارکیده به معنای رویای کانی.       مامان یک سگ

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

فکر خیال ناراحتی غصه خوردن گریه کردن و اینکه این زندگی به چه دردی میخوره با حسرت

قربونت برم تو این زندگی همه درد و ناراحتی دارن درک میکنم منم خیلی وقتا ناراحتم ب هزار دلیل اما سعی کنیم دو روز دنیا رو سخت نگیریم قلب خودتو ب درد نیار انشالله میگذره و از ته دل میخندی 💜🧿🤲

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا خودت میدونی تو دلم چی میگذره خودت معجزه کن 🤲🥲♥️ میشه برای حاجت دلم صلوات بفرستید عزیزم ؟♥️ایشالله خدا صدای قلب پاکتو بشنوه و بهت کمک کنه 🤲🧿♥️
بخاطر مامانم طفلی طلاهاشو توکوچه زدن هنوز بعد ۲ هفته آروم نشده همش خودشو میخوره فکرش نمیذاره بخوابم

الهی 🥺🥺🥺🥺خدا ازشون نگذره چقد دزد زیاد شده تو شهر ما هم طلای دو نفر رو دزدیدن و ب قتل رسوندن دور از جون مادر شما 

خدا ب مادرتون رحم کرد بخدا همینکه خودش سالمه و سایه ش بالای سرتون هست باید خدا رو شکر کنه بهش دلداری بده بگو طلا مهم نیست جون خودش مهمه خدایا شکرت مادرتون چیزیش نشده 🥰🥰🥰💜🤲🤲🧿🧿🤲🤲💜💜💜🥰

1
5
10
15
20
25
30
35
40
توروخدا شما بارداری منو دعا کن خیلی درد دارم ولی این دردو فکر اینکه بچه دارنشم روانیم کرده تواقدامم ...

عزیزم ب خدا از ته دلم دارم برات دعا میکنم انشالله ب حق خدا و قرآن و امام پیغمبر ها خدا دامنت رو به همین زودی سبز کنه و مادر بشی و بچت سالم بیاد بغلت 🤲🤲🤲🧿🧿🧿😍😍😍😍😍😍استرس نداشته باش چون مانع بارداری میشه 

بیخیال باش و بیدار ب خدا انشالله خبر خوب بدی بهمون 

باردار شدی حتما خبر بده بهم 😍😍😍😍😍🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿💚💚💚💚💚🤲🤲🤲🤲

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من میخوام زبان بخونم چون سرکار میرم از ساعت ۵ بیدار میشم

انشالله موفق باشی گلم 💚🤲🧿😍😍💚🤲🤲💚🧿😍

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پناهنده یک کشور دیگن امکان اومدن به ایران رو ندارن منم تا حداقل پنج شیش سال توان رفتن ندارم

ای خدا چقد بد 🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺انشالله که شرایط شما زودتر جور شه برید پیششون 🤲🤲🤲💜💜💜🧿🧿

1
5
10
15
20
25
30
35
40
قربونت برم تو این زندگی همه درد و ناراحتی دارن درک میکنم منم خیلی وقتا ناراحتم ب هزار دلیل اما سعی ک ...

ممنون عزیزم انشالله دعا کن برام خیلی به دعای دیگران نیتز دارم 

نی نی یارها به من یه چیز یاد دادند که حتی تو مجازی هم نمیتونم درد دلمو بگم.نی نی یارها تا حالا چهار تا کاربریمو حذف کردیا. این کاربری به دست ۳ نفر می باشد
ای خدا چقد بد 🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺انشالله که شرایط شما زودتر جور شه برید پیششون 🤲🤲🤲💜💜💜🧿🧿

عزیزمی مرسی

به ملیتی که حاصل جبر جغرافیاست نبالیم به انسانیت خود ببالیم    کانی یعنی چشمه و ارکیده به معنای رویای کانی.       مامان یک سگ
الهی 🥺🥺🥺🥺خدا ازشون نگذره چقد دزد زیاد شده تو شهر ما هم طلای دو نفر رو دزدیدن و ب قتل رسوندن دور ...

همون دیگه مامانم هرچی میگم هرکاری میکنم کنار نمیاد 

تو این دوهفته شده پوست استخون 

میگم خدایا اینایی ک اینجوری درد میندازن تو جون مردم چرا باید صاف صاف راه برنو ب ریش بقیه بخندن خدا بزنه از کمر نصفشون کنه الهی 

لایک نکنید ب جاش کامنت بذارید ازخوندنش خوشحال میشم   امضامودیدی میشه برای پاک شدن گناهام دعاکنی🙏🥺.محتاج دعاهاتون هستم روزیمون زیاد بشه .توراهیم سالم باشه.بادلهای پاکتون.خدایی دعاهاتون گیراست چون نشناخته دعا میکنیدقربونتون برم ❤

همون دیگه مامانم هرچی میگم هرکاری میکنم کنار نمیاد تو این دوهفته شده پوست استخون میگم خدایا اینایی ک ...

عزیزم از کجا میدونی الان صاف صاف راه میرن ؟ خدا جای حق نشسته خدا الان زده کمرشون خودشون خبر ندارن ببین چه بلایی سرشون میاد 

طرف با کارگری و بدبختی طلا میخره ب درد روزای سختش بخوره بعد میان آدم رو بیچاره میکنن خدا نگذره ازشون

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم از کجا میدونی الان صاف صاف راه میرن ؟ خدا جای حق نشسته خدا الان زده کمرشون خودشون خبر ندارن بب ...

الهی آمین 

لایک نکنید ب جاش کامنت بذارید ازخوندنش خوشحال میشم   امضامودیدی میشه برای پاک شدن گناهام دعاکنی🙏🥺.محتاج دعاهاتون هستم روزیمون زیاد بشه .توراهیم سالم باشه.بادلهای پاکتون.خدایی دعاهاتون گیراست چون نشناخته دعا میکنیدقربونتون برم ❤

بخاطر مامانم طفلی طلاهاشو توکوچه زدن هنوز بعد ۲ هفته آروم نشده همش خودشو میخوره فکرش نمیذاره بخوابم

چجوری زدن؟ تو دستش بوده یا کیف؟ 

وای خیلی بده ولی بازم خدا رحم کرده بلایی سر خودش نیاوردن

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕

به این فک میکنم که اگه همسرت با وجود اینگه بدونه تو حساسی و ناراحت میشی و صدبار راجب موضوع حرف زدین اگه به همکار خانومش پیام تبریک بده بعدم قرار باشه پاک کنه که من نبینم خیانت حساب میشه یانه،دیگه نمیتونم بهش اعتماد کنم هرروز بهم میگف محل سگ به جنس مخالف نمیدم پیامو که دیدم خیلی شوک شدم زندگیم دیگه مثل قبل نیس