2777
2789
عنوان

این حرف نامزدمو جدی بگیرم یا نه

265 بازدید | 15 پست

ی خواهر زاده داره 

ماشاالله زلزلس از دیوار صاف میره بالا زبون داره سه متر و یک رییییییییز حرف میزنه

هر چند شیرینه ولی از ی جایی ب بعد رو اعصاب میشه

از نامزدم پرسیدم فلانی کجاس گفت سر شب خیلی سر و صدا کرد منم دعواش کردم ابجیمم برد خوابوندش 

گفتم بعدا سر بچه ی خودمونم داد میزنی؟گفت تا داد نزنی تربیت نمیشه زبون خوش یکی دوبار جوابه بعدش دیگه پررو میشه:/

نگرانم بعدا مث بابام نباشه بابای من البته خیلی حوصله داشت اولا ولی الان نداره بد اخلاقه و تا کسی حرف میزنه اربده میزنه ساکت:/

سلام🙋🏻‍♀️من مهرسام ۱۷ سالمه🤭نامزد علی اقامونم😌😂❤️ 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

راست میگه خودت میگی بچهه زلزله ست

خب زلزله باشه 

مام زلزله بودیم ولی داییامون پایه بودن و خیلی دوسشون داشتیم

اون دختره اصلا با نامزدم میونش خوب نیس

خواهره خودش شبی ک نشون اوردن گفت دخترم گفته دایی رو نبریم

من چون دختر داییم این مدلیه خییییلی حرف میزنه و شیطونی میکنه و داداشمم بچگیاش از دیدار صاف بالا میرفت درکش میکنم. آدم عصبی میشه، گاهی دلم میخواد دختر داییم رو شوت کنم توی کوچه، حیف که از داییم خجالت میکشم و ناراحت میشه.

من چون دختر داییم این مدلیه خییییلی حرف میزنه و شیطونی میکنه و داداشمم بچگیاش از دیدار صاف بالا میرف ...

منم همینجوریم خیلی حوصله همین دختره رو ندارم

ولی خب ب هر حال ادم ناراحت میشه داییش چیزی بهش بگه

ما چهار تا بودیم بچگیمون

میفتادیم باهم و گند میزدیم ب خونه بابابزرگم ولی گاهی دایی یا خالم چیزی نگفتن

منم همینجوریم خیلی حوصله همین دختره رو ندارمولی خب ب هر حال ادم ناراحت میشه داییش چیزی بهش بگهما چها ...

ما هم همینجور بودیم. ولی بچه های الان واقعا پررو هستن.‌ما احترام‌سرمون میشد . الان تا رو میدی بچه پررو تر میشه

حالا بزار بیاد بگیرتت تو این بیش هری بعد نگران پدری کردنش باش

خب اومدیمو و بد اخلاق بود

مگه مجبورم ک حتما بخوامش:/

نخاه دختر پره پر

این درست ولی مث من نیس🤣

مامانش کل شهرو گشته تا منو پیدا کرده

همیشه بهم میگن رئیس جمهور تورو انتخاب کرده😂