2777
2789
عنوان

بیاین کمک کنین اسم دخترمو انتخاب کنمممم

| مشاهده متن کامل بحث + 1460 بازدید | 124 پست
به نظر من زیباترین و اصیل ترین اسمی که میتوانی بزاری و همه دنیا لذت ببرند :رز 🌹شهرزادسارا

وای سارا نهههههههه دیگه الان رز و‌شهرزاد رو هستم آخه سارا با اینهمه خاله به این اسم 😲😵

😄😄

حسنا هم قشنگه 

لایک نکنید ب جاش کامنت بذارید ازخوندنش خوشحال میشم   امضامودیدی میشه برای پاک شدن گناهام دعاکنی🙏🥺.محتاج دعاهاتون هستم روزیمون زیاد بشه .توراهیم سالم باشه.بادلهای پاکتون.خدایی دعاهاتون گیراست چون نشناخته دعا میکنیدقربونتون برم ❤

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بعد فاطمه ها اسمشو ن اینجوری بودفاطمه عمه زهرا، فاطمه عمو، فاطمه خاله سمیه، فاطمه همسایه سر کوچه ای، ...

من خودم فاطمه

برادر زادم فاطمه 

عمم فاطمه

خالم فاطمه 

دختر داییم فاطمه

دختر عموم فاطمه 

دختر عمه بزرگ فاطمه 

خاله اولم زهرا

دوباره مادربزرگم زهرا عمه وسطیم زهرا 

دختر عمه بزرگم زهرا 

مادرمن زهرا 

زن برادرم زهرا

فقط 14 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگه شناسنامه رو بزارید شوهرتون تنها بره ثبت احوال همون اسم مورد نظر خودش میزاره😂😂😂

کاری که شوهر خالم ۱۵سال پیش کرد....اسم دخترشون رو توافق کردن بذارن رها رفت ثبت احوال برگشت گفت رها خوب نبود گذاشتم زهرا..دیگه همون زهراهم صداش میزنن

پارسا پسرمامان😍
قبلا یه جا دیدم پسر بود ولی خو بیشتر به دختر میخوره نشستی ماه و پلنگ دیدیا😂😂

خخخه

آره ازکجا فهمیدی 

دیگه نگفتم از اون فیلم دیدم 

خودم دوست داشتم این اسمو اما دیدم تو این فیلم بدبخت شد یه جوری شدم

خدا بخندونتت اول صبحی خندوندی منو😅

لایک نکنید ب جاش کامنت بذارید ازخوندنش خوشحال میشم   امضامودیدی میشه برای پاک شدن گناهام دعاکنی🙏🥺.محتاج دعاهاتون هستم روزیمون زیاد بشه .توراهیم سالم باشه.بادلهای پاکتون.خدایی دعاهاتون گیراست چون نشناخته دعا میکنیدقربونتون برم ❤

بشخصه دوست نداشتم تکراری باشه تو فامیل نداشتیم اسم دخترامو جایی ام‌نشنیده بودم

اسم دخترتون چیه

هر چه دلم خواست همان میشودچون از خدای مهربونم میخوام.خدایی ک از رگ گردن نزدیکتره.خدایی ک از پدر و مادر مهربونتره.خدایی ک از همه کس و همه چیز قدرتمندتره
اکر اصلا به دلت نیست کوتاه نیا.. من پسر دومم یه اسم دوست داشتم ولی شوهرم از روز ی که فهمید بچه پسره ...

برا منم همینطور بود شوهرم نگذاشت اسم مورد علاقه ام را بگذارم آخرش نه اسمی که اون دوست داشت را گذاشتیم ونه اونی که من دوست داشتم 

مهدیار خیلی قشنگه 😍 یاسین طه محسن 😍 اگر میخوای مستقیم مذهبی نباشه مهدیار برات مناسب تره

محسن اسم برادر شوهرم 

ازش خوشم نمیاد😁

من خودم فاطمه برادر زادم فاطمه عمم فاطمه خالم فاطمه دختر داییم فاطمه دختر عموم فاطمه دختر عمه بزرگ ف ...

چطوری هم مادربزرگ هم عمه هم خاله زهراست؟ اسم مادرودختر که نمیشه یکی باشه

پارسا پسرمامان😍
من خودم فاطمه برادر زادم فاطمه عمم فاطمه خالم فاطمه دختر داییم فاطمه دختر عموم فاطمه دختر عمه بزرگ ف ...

خداروشکر خانواده هام پرجمعیت بودن😍😂

حتما تو هر خونه ای فاطمه يا زهرا يا علي يا محمد داشتن😂

خخخهآره ازکجا فهمیدی دیگه نگفتم از اون فیلم دیدم خودم دوست داشتم این اسمو اما دیدم تو این فیلم بدبخت ...

وایی من بخاطر اون فیلمه خیلی دوست داشتم اسمم ملکا باشه بنظرم اون موقع ملکا از کتی خوشگل ترم بود ولی ملکا خیلی خاصه چون من تا حالا ندیدم😂😂😂😂