2777
2789
عنوان

بیاین کمک کنین اسم دخترمو انتخاب کنمممم

| مشاهده متن کامل بحث + 1467 بازدید | 124 پست
مها

ملکا 

لایک نکنید ب جاش کامنت بذارید ازخوندنش خوشحال میشم   امضامودیدی میشه برای پاک شدن گناهام دعاکنی🙏🥺.محتاج دعاهاتون هستم روزیمون زیاد بشه .توراهیم سالم باشه.بادلهای پاکتون.خدایی دعاهاتون گیراست چون نشناخته دعا میکنیدقربونتون برم ❤

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من اسم اون دوتا بچمو خودم انتخاب کردم پسرم شب ولادت شب شهادت حضرت علی فهمیدم باردارم گذاشتیم امیر عل ...

ضاشتباه نوشتم فک کردم شب ولادت بود فک کردم یادم اومد ماه رمضون بود

فقط 14 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
به شوهرم گفتم بابا یه اسم دیگه بذار میگه نه من این اسم می‌خوام من خودم میخواستم بذارم پاشا

اکر اصلا به دلت نیست کوتاه نیا.. من پسر دومم یه اسم دوست داشتم ولی شوهرم از روز ی که فهمید بچه پسره  اسمی که دوست داشت میگفت اخرشم تسلیم شدم.واسم‌مورد علاقشو گذاشت ولی هنوز اسم مور علاقم تو دلمه😕 میگم کاش کوتاه نیومده بودم وپافشاری وحتی قهر میکردم

پارسا پسرمامان😍
ولی پاشا هم جالب نیست دلیلش چیه ؟ معنوی؟ اسم پدر بزرگش بوده دلیلش چیه

کلا خانواده اونا وما فقط دختر من اسمش فاطمه یازهرا نیست همه اکثرافاطمه اونادیگه هم زهرا میگه اسم پسرم می‌خوام تک باشه هم باابهته هم با معنی

فقط 14 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
روی پسرم فک کنم بشه گذاشت

اسم دختره 

لایک نکنید ب جاش کامنت بذارید ازخوندنش خوشحال میشم   امضامودیدی میشه برای پاک شدن گناهام دعاکنی🙏🥺.محتاج دعاهاتون هستم روزیمون زیاد بشه .توراهیم سالم باشه.بادلهای پاکتون.خدایی دعاهاتون گیراست چون نشناخته دعا میکنیدقربونتون برم ❤

بله میذارم .وقتی یه اسمی هست که حس خوبی بهش دارین بزارین به حرف بقیه هم اهمیت ندین قدیم ۶۰۰تا فاطمه ...

بعد فاطمه ها اسمشو ن اینجوری بود

فاطمه عمه زهرا، فاطمه عمو، فاطمه خاله سمیه، فاطمه همسایه سر کوچه ای، فاطمه دوستم، و.... 😂

واقعا حرکت سمی بود این همه اسم چرا همه مثل هم 🤕

ولی پاشا هم جالب نیست دلیلش چیه ؟ معنوی؟ اسم پدر بزرگش بوده دلیلش چیه

اسم پسر با م چی خوبه 

مثلا مهدیار خوبه؟