2777
2789
عنوان

😭😭😭من مادر بدیم

| مشاهده متن کامل بحث + 2211 بازدید | 142 پست
خیلی سنگدلی !!!احتمالا بچه نداری

ولی چیزی نگفتا...

راست میگه دختر منم گریه میکرد اینجوری گریه میکرد کبود میشد نفسش بند میومد وای چه روزگار وحشتناکی بود من ومادرم چقد نگران بودیم بزرگ شد خوب شد

نامه ی به خدا💌خدایاچرا💔  
واقعا فقر فرهنگی ک میگن همینه ...بچه باید از بین بره تا به خودشون بیان ...به خودشون افتخارم میکنن .. ...

مشخصه این کاربر کتک زیاد خورده اینجوری واسش عادیه

قلبم درد گرفت برا اون بچه بی پناه

بعد ایشون تندتند پست میزاره چیزی نشده بابا لوسه بچه فلانه

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

داداشم چنگال داغ گزاشت رو انگشتم هنوز جاش هست

من ۵ سال اینا داشتم مهمون اومده بود شیطونی کرده بودم مامانم قاشق داغ کرد گذاشت 

حتی معلم کلاس اول تهدید داغ گذاشتن میذاشت 

به نظرم بچت شوک شده اصلا انتظار این رفتار و و اکنش رو نداشته وگرنه دردش نگرفته

نمی‌دونم یهو چی شد اصلا تو شوکم چقدر داد زدم اصلا واکنش نشون نداد آب زدم ب صورتش گریه کرد

جهان را برماسخت کردی بعید است خدای ما بر تو آسان بگیرد

تو بچتو خوب تربیت کن ول کن نیستیا

معلومه خوب تربیت میکنم ولی متاسفانه امثال شما تو جامعه بچه هاتون تو مدرسه و ... به بچه هایی ک درست تربیت میشن اسیب میزنن وگرنه ک قطعا بچه دیگری برای ما ارزشی نداره

فقط 24 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ولی چیزی نگفتا...راست میگه دختر منم گریه میکرد اینجوری گریه میکرد کبود میشد نفسش بند میومد وای چه رو ...

از اول تاپیک داره به استاتر میگه چیزی نیست که بچه اینجوری شده

نترس

مشکلی نیست

داره کتک زدن بچه رو عادی جلوه میده. بنظر شما اینا سنگدلی نیست چیه پس

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....
خیلی سنگدلی !!!احتمالا بچه نداری

ندارم اما ادمم احساس دارم ولی بدونید دلسوزی بیجا بچه روخراب میکنه

بچه عزیز اما تربیتش ازخودش عزیزتر

درضمن به راحتی ادم هارو با الفاظتون قضاوت نکنید پشت هراکانت یه قلبی هست که ممکنه بشکنه

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!

مشاورای محترم سایت.. خودم من با تنبیه مخالفم ولی بچه ها یه کارایی میکنن ادم دلش میخاد خودشو بکشه.. من یه دختر دارم کلا عاشق جمع کردن اشغاله.. مثلا چیپس پفک ادامس شکلات هرچی بخوره باید نگهداره هرچقدر توضیح میدم که این کار درست نیست خونه پر اشغال شده نکن.. اصلا نمیفهمه.. بعد اگه یکی از این اشغالا گم بشع خونه ما قیامت میشه گریه زاری جیغ داد اون پوست شکلات من کحاست.. هرچقدر تلاش کنم میگم شکلات میخرم اشغال اونو نگه دار اصلا نمیفهمه مجبور میشم تنبیه کنم.. مگه میشه اخه ادم روانی میشه این حجم فشار رو کجای دلم بزارم من اخه... 

واااااای تو چقدر ذهنت مریضدیگه کامنت نذار لطفا اینا چیه میگی بدبخت بچه خودتیه کم رو خودت کار کن به ن ...

حرف اضافه نزن ازچیزی خبرنداری

من اصلا بچه ندارم همه این سایتم میدونن مخالفی ریپ نزن

حق توهین نداری چون من نه جواب تورودادم نه تاپیک تو نه حرف بدی زدم

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!
هعی بچه بودم همچین کتک میخوردم سه دور دور خودم میچرخیدم به بچه های الان نمیشه دست زد...

😂الان میان میخورنت که فقر فرهنگی داری و دلت میخواد بچه رو عذاب بدی هزارتا انگ هم بهت میچسبونن

شما چقدر تو فرهنگ عقب هستین ک بچه هاتون در حدی عذاب میدین از حال برن بعدم میگین هیچی نمیشه...فقر فره ...

خیلی داری رک به طفلک فحش میدیا...

میگه حال یه مادرو خراب نکنید همین

نامه ی به خدا💌خدایاچرا💔  
بچه داری سخته ،منم بچه هام شیربه شیر بودن پدرم دراومد تا بزرگ بشن،اما مگه اتفاق خبر میکنه؟همسایمون ب ...

ممنون ازت

جهان را برماسخت کردی بعید است خدای ما بر تو آسان بگیرد

مشاورای محترم سایت.. خودم من با تنبیه مخالفم ولی بچه ها یه کارایی میکنن ادم دلش میخاد خودشو بکشه.. م ...

واسه چی نگه میداره؟,باهاشون بازی میکنه؟

لالیم ودر سکوت دل بی زبان ما 💔لبخند واشک میشودانچه نگفتنی ست.🌻چرا این نیز نمیگذرد
معلومه خوب تربیت میکنم ولی متاسفانه امثال شما تو جامعه بچه هاتون تو مدرسه و ... به بچه هایی ک درست ت ...

حالا بزا اول بعد بفکر تربیتش باش تو اگه حرف زدن بلد بودی جنگ‌نمیکردی 

خدایا تو بساز

ولی چیزی نگفتا...راست میگه دختر منم گریه میکرد اینجوری گریه میکرد کبود میشد نفسش بند میومد وای چه رو ...

خودشون سنگدل نیستن که میتونن دل بشکونن اما من سنگدلم که میگم فوت کنی تو صورتش نفسش برمیگرده اصلا یه راه کار برای بچه هایی که گره ایی گریه اشون