دیشب پسرم ۸ سالش ی کار بدی کرد منم از دو طرف صورتش گرفتم و لپش فشار دادم پاشدم برم چایی بیارم دیدم یهو گریه کرد افتاد زمین صدای گریه اش قطع شد و چشاش باز موند انگار نفس نمیکشید اونقدر گریه کردم صداش زدم داد و هوار بردم آب زدم صورتش یهو گریه کردیعنی مردم دست و دلم میلرزید الآنم حالم جا نیومد یعنی چی شد بهش خدا سر دشمنمم نیاره خیلی بد بود عذاب وجدان خفم میکنه😭😭😭😭😭😭شب خوابید ولی من بالا سرش نشستم تا نزدیک صبح
جهان را برماسخت کردی بعید است خدای ما بر تو آسان بگیرد
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
معلومه خوب تربیت میکنم ولی متاسفانه امثال شما تو جامعه بچه هاتون تو مدرسه و ... به بچه هایی ک درست تربیت میشن اسیب میزنن وگرنه ک قطعا بچه دیگری برای ما ارزشی نداره
مشاورای محترم سایت.. خودم من با تنبیه مخالفم ولی بچه ها یه کارایی میکنن ادم دلش میخاد خودشو بکشه.. من یه دختر دارم کلا عاشق جمع کردن اشغاله.. مثلا چیپس پفک ادامس شکلات هرچی بخوره باید نگهداره هرچقدر توضیح میدم که این کار درست نیست خونه پر اشغال شده نکن.. اصلا نمیفهمه.. بعد اگه یکی از این اشغالا گم بشع خونه ما قیامت میشه گریه زاری جیغ داد اون پوست شکلات من کحاست.. هرچقدر تلاش کنم میگم شکلات میخرم اشغال اونو نگه دار اصلا نمیفهمه مجبور میشم تنبیه کنم.. مگه میشه اخه ادم روانی میشه این حجم فشار رو کجای دلم بزارم من اخه...