2777
2789
عنوان

😭😭😭من مادر بدیم

| مشاهده متن کامل بحث + 2240 بازدید | 142 پست
اصلا خودم موندم من ک کاری نکردم فقط لپش با دست فشار دادم بخدا الآنم ترس مونده تو جونم

نترس بابا بعضیا الکی شلوغش میکنن

تنبیه فیزیکی اصلا کارخوبی نیست ولی با یه بارشم هیچ اتفاقی نمیفته

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!

استارتر عزیز نمیدونم چی بگم واقعا

من چند وقت پیش با مادرم بحثم شد با اینکه بیماری زمینه ای ندارم ی حالت سکته بهم دست داد که گفتن ازفشار عصبی بوده🤦🏻‍♀️(۱۷ سالمه)

اگر فرزندتون حساسه واقعا خودتونو کنترل کنید وگرنه اسیب میبینه

🌸🏷Translator... غم که گذشت دگر از او سخن مگو/نه تو میمانی و نه اندوه  و نه هیچ یک از مردم این آبادی/زندگی نه یکبار، بلکه هر روز صبح اغاز میشود/از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم/در امتداد کوچه پس کوچه های زندگی نوای امید است که مرا میخواند/سرگردان در کافه های پاریس/کتاب شنل پاره رو بخونید

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چیو نترسونه دیگه باید بچه چی بشه که به خودش بیاد!!!!چرا اتفاقا شوک بدی بهش وارد شده بچه

واقعا فقر فرهنگی ک میگن همینه ...

بچه باید از بین بره تا به خودشون بیان ...

به خودشون افتخارم میکنن ..خودشون لایق تشویقم میدونن ظاهرا

فقط 23 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
استارتر عزیز نمیدونم چی بگم واقعامن چند وقت پیش با مادرم بحثم شد با اینکه بیماری زمینه ای ندارم ی حا ...

وای خدا من

جهان را برماسخت کردی بعید است خدای ما بر تو آسان بگیرد

بعضی بچه ها گریه میکنن این مدلی میشن یه فوت کنی تو صورتش نفسش برمیگرده

واااااای تو چقدر ذهنت مریض

دیگه کامنت نذار لطفا اینا چیه میگی 

بدبخت بچه خودت

یه کم رو خودت کار کن به نظرم آسیب کودکی داشتی نیاز به درمان آسیب هات داری

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود
دوقلون شاید من هم طاقتم کمه

بچه داری سخته ،منم بچه هام شیربه شیر بودن پدرم دراومد تا بزرگ بشن،اما مگه اتفاق خبر میکنه؟

همسایمون با خانمش دعواش شد ،مرده گلو زنه رو فشار داد برای یه لحظه ،زنه درجا فوت کرد،مرده اصلا نمی خواس زنش رو بکشه یه لحظه همه چی تموم شد،

فقط گفتم که خودتو کنترل کنی هرچند میدونم خیلی سخته

لالیم ودر سکوت دل بی زبان ما 💔لبخند واشک میشودانچه نگفتنی ست.🌻چرا این نیز نمیگذرد
شما چقدر تو فرهنگ عقب هستین ک بچه هاتون در حدی عذاب میدین از حال برن بعدم میگین هیچی نمیشه...فقر فره ...

من که بچه ندارم اما نتیجه تربیت های الانی هارو دارم میبینم بچه های ده ساله همه سیگار به دست و همه دنبال مسایل جنسی و همه دنبال مشروب و هزارتا چیزدیگه نتیجه همین حرفاست که بچه نباید تنبیه بشه

من نگفتم اسی کارخوبی کرده ولی مادر نباید حق تربیت داشته باشه؟

اونم مادر خسته میشه حالا لپ بچه رو یه فشار داده

خوبه نگفت زدم سیاه وکبودش کردم

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!