بیماری های دهان یه دکتر با سابقه برید بعدشم حتما بگو نمونه برداری شه
باشه این خراب شده ببینم داره یانه.چند روز پیش رفته دندون پزشک نمیدونم والا معاینه کرده یانه بهش گفته بیا ایناروخراب شدن بکشم برات هردونه ۱۲ایمپلنت کنم براتبهش میگم رفتی دکتر میگه اره نمیدونم چکارش کنم که بیاد.میدونی ترسیده
عه پس چطوز فهمیدینمن پسرمو از طریق ازمایش خون فهمیدن اما دیربود متاستاز داده بود به ریه وکبد
ببین این یه بیماری پوستی هست که با گذشت زمان میتونه از طریق غدد لنفاوی به خون و جاهای دیگه بزنه
خوب بیماری پوست گه هنوز اولش هست و نمیشه با آزمایش خون تشخیص داد
دلمو مهمون یه آیت الکرسی کنید برا خوب شدن شوهرم .خدایا معجزه کن پایان صبر مرا .این کاربری از امروز میخواهد بیشتر امیدوار باشد به حکمت پروردگارش.خدایا کمکم کن این زندگی سخت تر از آن است که فکر میکردم .من بد کسی رو نمیخواهم بد منو نخواه پروردگارم
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
باشه این خراب شده ببینم داره یانه.چند روز پیش رفته دندون پزشک نمیدونم والا معاینه کرده یانه بهش گفته ...
اصلا این کار و نکن
اول مطمئن شو چیزی نداره
خدای نکرده با کشیدن دندون و ایمپلنت پخش نشه
دلمو مهمون یه آیت الکرسی کنید برا خوب شدن شوهرم .خدایا معجزه کن پایان صبر مرا .این کاربری از امروز میخواهد بیشتر امیدوار باشد به حکمت پروردگارش.خدایا کمکم کن این زندگی سخت تر از آن است که فکر میکردم .من بد کسی رو نمیخواهم بد منو نخواه پروردگارم
باورکن چند مدته فقط دارم یکسره سرچ میکنم بفهمم چیزی یا دکتدای انلاین اخرم هیچی نفهمیدم چون باید همسرم حضوری بره دکتر .نمیزه دندونپزشکای اینجام انگار گیجن یکبار بهش نگفتن اول برو یه بیماری دهان ببیندت یا همون دکتر عفونی دوماه پیش اصلا بهش نگفت دوتر بیماری دهان برو هیچ نگفت.فقط یسری ازمایش نوشت براش.بخدا نمیدونم چکار کنم زیادم پافشاری کنم میگه تو داری به من میگی سرطان داری
زنداداشتون چه مدت بعد عمل اول دوباره درگیر شد و عمل کرد
باورکن چند مدته فقط دارم یکسره سرچ میکنم بفهمم چیزی یا دکتدای انلاین اخرم هیچی نفهمیدم چون باید همس ...
ولی تنها راهش اینه خودش بره
بخدا اصلا درد نداره نمونه
باورکن چند مدته فقط دارم یکسره سرچ میکنم بفهمم چیزی یا دکتدای انلاین اخرم هیچی نفهمیدم چون باید همس ...
من الان ۹ ماهه شب و روزم شده گریه
الان اسی گفت زنداداشم زده به ریه ش گریه میکنم
لطفا با دل شکستت برا منه تازه عروس هم دعا کن
دعا کن این بیماری بره و بر نگرده بخدا من ۱۰ برابر سنم زجر کشیدم تو ایم ۹ ماه
من الان ۹ ماهه شب و روزم شده گریه الان اسی گفت زنداداشم زده به ریه ش گریه میکنم لطفا با دل شکستت برا ...
عزیزم میفهممت ان شالله خدابهت نگاه میکنه و قطعها همسرت خوب شده دیگه تا خدانخواد برگی از درحت نمیفته.ببین کنسرها درجه وگرید وشر ایط مختلفی دارن همه عینهم نیستن و جواب دهی ها بدن ها متفاوته.اینو دکتر پسرم بهم میگفت.ببین پسر من و اتاق بغلی. یک نوع سرطان داشتن ودر یک گرید وشرایط .تازه اون درگی عفونت های شدیدم میشد حتی لگنش هم فیبر گذاشتن ...ولی اون الان خوبه و داره زندگیشو میکنه.پسر منم ۳ساله فوت شده
عزیزم میفهممت ان شالله خدابهت نگاه میکنه و قطعها همسرت خوب شده دیگه تا خدانخواد برگی از درحت نمیفته ...
روحش قرین رحمت الهی.
ممنون عزیزم.زود فهمیدی خوبم شده اصلا فکرای منفی نکن.گرید چندبود همسرت درچه شرایطی بود فقط علائمش اعت ...
بعلی آفت و تورم زیر فک
گرید ۲
الان شکر خدا چکاباش بهتر بود
اها درستهخدروشکر که حالش بهتره.نمیدونی دلیلشچی بوده دکتر چززی نگفته?
تغذاهای نامناسب