2777
2789
ممنون عزیزم بله درسته منم بارها بهش گفتم بیادبریم سدتاپاسو ازمایش سونوسی تی ام ار ای بده اصلااااا نم ...

دقیقا علایم زن داداش منو داره کدوم شهری عزیزم  مشهد هستی 

خدایا در آرزوی آنچه برایم مقدر نکرده ای خسته ام نکن
دقیقا چن سال درگیر افت دهان بود که بعدش زبونش درگیر شد و غدد بزاقی همه درگیر شدن و در نهایت به حنجره ...

اها پس اولش فقط آفت بود؟ چندساله همسرم افت میزنه ولی امسال خیلی زیادتر شد.مثلا امروز میگه دهنم افت زده دوباره یه. ۵روز دیگه خوب میشه کلا دوباره ماه بعد.این خلط سروسینه شم از اول ازل بوده.بردمش ۸سال پیش دکتر گفت درمعرض آسم وسینوزیت هاش عفونیه. دیگه گوش نداد ومحاله‌امسال بزور بر مش ازمایش خون گفت سالمه‌ میگم اگه چیزی باشه توی ازمایش خون نشون نمیده؟؟؟

پیرشدم پیرتوای جوونی....✍🥀

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اها پس اولش فقط آفت بود؟ چندساله همسرم افت میزنه ولی امسال خیلی زیادتر شد.مثلا امروز میگه دهنم افت ز ...

اره دقیقا افت میزد اگه مشعدی بیا دکتر آل دادود

اها پس اولش فقط آفت بود؟ چندساله همسرم افت میزنه ولی امسال خیلی زیادتر شد.مثلا امروز میگه دهنم افت ز ...

نه آزمایش خون نشون نمیده 

یا پت اسکن 

یا ام آر آی تزریقی 

یا نمونه برداری

دلمو مهمون یه آیت الکرسی کنید برا خوب شدن شوهرم .خدایا معجزه کن پایان صبر مرا .این کاربری از امروز می‌خواهد بیشتر امیدوار باشد به حکمت پروردگارش.خدایا کمکم کن این زندگی سخت تر از آن است که فکر میکردم .من بد کسی رو نمی‌خواهم بد منو نخواه پروردگارم

خیلی زود میشرفت میکنه اگه پیگیر نشی دوستم داداشش همین مسکل رو داشت چون زود فهمید با یه کورتون درمان شد

از دارو خونه سرم شست و شو بگیر باهاش روزی چند بار قرقره کنه دکتر گفت بهترین دهانشویه برا زخم های دها ...

مممون عزیزم چشم میخرم باور کن ۹ساله یه روز خوش نداشتم همش دوا دکتر تابود پسرم حالا نگران شوهرم سرطان پسرمم ۲درصدجهان بودن.یولک ساک تومورتوده لگنی بدخیم.و هنوز دوحیمو بدست نیاوردم ودکتر گفت همون موقعه ایت سرطان ژنی وجنینیه.

حالاهم شوهرج دکتر بیا نیست میگم توی ازمایش خونشسالمه اگه چیزی بود نشون نیداد؟؟؟خدا به شماهم کمک کنه عزیزم درکت میکنم فکرای منفی نکن بچه نداری

اره دقیقا افت میزد اگه مشعدی بیا دکتر آل دادود

میشه سوال منو جواب بدین 

عمل اول و عمل دوم زنداداشتون چقدر باهم فاصله داشت 

منظورم اینه چه مدت بعد عمل اول و پرتو و شیمی دوباره برگشت

دلمو مهمون یه آیت الکرسی کنید برا خوب شدن شوهرم .خدایا معجزه کن پایان صبر مرا .این کاربری از امروز می‌خواهد بیشتر امیدوار باشد به حکمت پروردگارش.خدایا کمکم کن این زندگی سخت تر از آن است که فکر میکردم .من بد کسی رو نمی‌خواهم بد منو نخواه پروردگارم

مممون عزیزم چشم میخرم باور کن ۹ساله یه روز خوش نداشتم همش دوا دکتر تابود پسرم حالا نگران شوهرم سرطان ...

عزیزم بخدا آزمایش خون نشون نمیده 

برا ما سیتی اسکن و ام آر آی هم انجام دادیم ولی میگفتن چرکه 

خیلی زود میشرفت میکنه اگه پیگیر نشی دوستم داداشش همین مسکل رو داشت چون زود فهمید با یه کورتون درمان ...

اها چشم.میببرمش حتما.نمیدونی چی تودلم میگذره...

اها ممنون عزیزم‌پس ببرمش حتما.اول ببرمش دندونپزشک یا بیماری های دهان؟

بیماری های دهان 

یه دکتر با سابقه برید 

بعدشم حتما بگو نمونه برداری شه

عزیزم بخدا آزمایش خون نشون نمیده برا ما سیتی اسکن و ام آر آی هم انجام دادیم ولی میگفتن چرکه

عه پس چطوز فهمیدین‌من پسرمو از طریق ازمایش خون فهمیدن اما دیربود متاستاز داده بود به ریه وکبد

خیلی زود میشرفت میکنه اگه پیگیر نشی دوستم داداشش همین مسکل رو داشت چون زود فهمید با یه کورتون درمان ...

لطفا سوالمو جواب بده عزیزم