2777
2789
عنوان

انتظار چای هم داره اقا

| مشاهده متن کامل بحث + 1844 بازدید | 114 پست
خب شما چیکار داشتی به کی میده وسیله شخصی شما که نبود

وا !!!

یعنی شما شوهرت هر بار یه  وسیله از خونه تو بزنه زیر بغلش ببره ناکجااباد هیچی نمیگی ؟! پیش خودت میگی مال من که نیست مرد صاحب خونه و همه چیه ! خودش میدونه ؟!؟!

خیلی عجیبین بعضیاتون 🤐

خدا رو چه دیدی شاید شد 🍀 ‏گاهی سوال پیش میاد که فلانی کلی کتاب خونده، چرا بازم افکارِ سطحی داره؟ شکسپیر زیبا جواب داده: مطالعه مانند خورشید باشکوه آسمان است که نمی‌توان با نگاههای گستاخانه در آن نگریست. کسانی که پیوسته به روی کتاب خم شده‌اند، چیزی جز تقلید پوچ از کتب دیگران نصیبشان نمیشود. 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سیاست و ریاست تو زندگی با این ادم معنی نداره دروغگو و خائن که فکر کنه بقیه خرن مشاور هم تا دلت بخواد ...

ببخشید شما خیلی یک دنده لجبازی همه تو زندگیشون مشکل دارن یکی شوهرش هیزه مثل شوهر من یکی معتاد یکی ندار.......ولی وقتی جایی نداری بری بهتره کنار بیای بخاطر بچه ات. الان زندگی زهر خودت میکنی که چی میخوای جدا بشی فکر کردی گل بلبل میشه زندگیت جدا بشی چطوری میخوای باوجود ی دختر بچه سرکار بری  مدرسه دخترت چی میشه  نصف روز بهت کی کار میده اصلا بده با اون پول میتونی زندگی کنی ؟ از مملکت خبر داری چقدر گرونی بیداد میکنه خرج خودتم نمیتونی در بیاری چه برسه ی بچه که کلی خرج مراقبت میخواد من درکت میکنم چقدر فشار روته ولی فکر کن شاید خودت مغزن آروم بشی ولی نمیتونی برای دخترت آرامش رفا دورس کنی . بهتره شوهرت ب چشم ی کارگر ی کارت بانکی نگاه کنی بشین تو خونه ات بچه ات بزرگ کن انشالله زندگیت بهتر میشه نشد هم دخترت بزرگ شده هم پول پسنداز کردی راحت میتونی ی خونه اجاره کنی جدا بشی. ولی فعلا ی درصدم فکر جدایی نکن چون به صلاحت نیست

وا !!!یعنی شما شوهرت هر بار یه وسیله از خونه تو بزنه زیر بغلش ببره ناکجااباد هیچی نمیگی ؟! پیش خودت ...

خودش اسمشم نگه بگه بنده خدا و شناسنامه می خوای 

بعد هم بگی خوب بیا چای بخور طلبکار باشه که چای بخوره تو سرت 

صبح هم انتظار مهر و محبت داشته باشه که چای بیاریم براش

خودش اسمشم نگه بگه بنده خدا و شناسنامه می خوای بعد هم بگی خوب بیا چای بخور طلبکار باشه که چای بخوره ...

چون با هم لج هستین نگفته عزیزم اگر بهت محبتی نداشت که ازت انتظار محبت نداشت  .حالا عصبی بوده ی چیزی گفته

خودش اسمشم نگه بگه بنده خدا و شناسنامه می خوای بعد هم بگی خوب بیا چای بخور طلبکار باشه که چای بخوره ...

خیلی بهش رو دادی جمعش کن

خدا رو چه دیدی شاید شد 🍀 ‏گاهی سوال پیش میاد که فلانی کلی کتاب خونده، چرا بازم افکارِ سطحی داره؟ شکسپیر زیبا جواب داده: مطالعه مانند خورشید باشکوه آسمان است که نمی‌توان با نگاههای گستاخانه در آن نگریست. کسانی که پیوسته به روی کتاب خم شده‌اند، چیزی جز تقلید پوچ از کتب دیگران نصیبشان نمیشود. 

چون با هم لج هستین نگفته عزیزم اگر بهت محبتی نداشت که ازت انتظار محبت نداشت .حالا عصبی بوده ی چیزی ...

این انتظار از رو محبت نیست از رپی غروره فکر کرده من نوکرشم 

فقط به بچه سلام بده 

مگه من خرم 

دیروز هم اصلا دعوا نداشتیم گفت بخاری بدم گفت باشه ولی کیه 

اون خودش یه ریگی به کفش دلشت که نکفت