2777
2789
عنوان

بنظرتون به روی شوهرم بیارم

| مشاهده متن کامل بحث + 988 بازدید | 95 پست
از چ لحاظ روش تو روم باز میشه؟الان بگم ک شرمنده میشه و ومیخواد موضوع و جوری وانمود کنه ک دوست نبودن ...

مگه قبلا نترسوندیش؟ حالا بگی که چی بشه؟ اگه سر لج بیافته بگه حالا که در هر صورت گیر میدی اصلا بدرک طلاق بگیر چی؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انشالله شماهم بجای من باشی و تنت از ارامش زیادی سیر بشه تابفهمی این حجم از حال بدی ک دارم تحمل میکنم

این رفتارتون واقعا زشته چرا برای کسی دعای ناحق میکنید

میدونستید این مدل دعا برای دیگران برمیگرده به زندگی خودتون!

اینجا فضای تبادل نظر هست هرکسی یه عقیده ای داره شما اگه تحمل شنیدن نظرات ما کاربرهارو ندارید بهتر بود میرفتین خصوصی از دوستاتون میپرسیدین

متاهل🧸

خیلی اشتباهه عزیزم که بگیاز چی بترسونی تو یه بار کار درستو کردی و سفت گرفتیالان هرکاری کنی اندازه دف ...

درست میگی منم فکرم همینه

اما ادمی هستم برونگرا و اگه نگم منفجر میشم 

بنظرت غیرمستقیم فقط بگم ک چرا بااین شماره این قدر تماس و پیام ردو بدل شده؟(طوری ک نشون بدم چیزی نفهمیدم)چون متن پیامها پاک شده فقط تاریخچه مونده

ویطور غیر مستقیم بهش بگم

خانومای گل

از استرس بی‌خوابی گرفتم

نمیدونم باردارم یا نه

نمیخوام باشم

بخاطر بچه اولم که اصلا نمیخوام آسیب ببینه و خودم که آمادگی شو ندارم

یکم شل گرفتم اشتباه گرفتم  الان پشیمونم دعا کنید هرچی به صلاحم هست باشه

دارم دق میکنم از فکر و خیال

وای یعنی میگید نگم؟حتی غیر مستقیم؟؟

نه نگو فراموش کن برا گذشته بوده فضای خونه رو متشنج نکن 

اگه نمیخوای طلاق بگیری به روش نیار 

بعضی مردا چون کمبود اعتماد به نفس دارن و کمبود محبت دارن از بچه گیشون تا یه مدت خیانت میکنن بعد یه مدت درست میشن 

بعضی مردهام که کلا بیمار جنسین و تا آخر عمر هم ادامه میدن میخوای با مشاور صحبت کن 

بیشتر راهنماییت میکنن 

بهترین دین انسانیت

این رفتارتون واقعا زشته چرا برای کسی دعای ناحق میکنیدمیدونستید این مدل دعا برای دیگران برمیگرده به ز ...

خواهش از تاپیکم برید بیرون در شرایطی نیستم بخوام باکسی بحث خارج از موضوع کنم

ایا تمسخر وگفت کرم داری کاربر قبلی درست بود؟ 

بعد من باشما نبودم وخواهشا این بحث و کش نده وجواب نده 

درست میگی منم فکرم همینهاما ادمی هستم برونگرا و اگه نگم منفجر میشم بنظرت غیرمستقیم فقط بگم ک چرا باا ...

نه عزیزم بنظرم نگو

اینجوری همش میره تو مخش که داری چکش میکنه بعد حتی چیزای عادی و ارتباط با دوستاشم ممکنه هی بخواد مخفی نگه داره

خلاصه هر آدمی بفهمه طرفش یه ذره رفته تو کنکاش

میره تو پنهانکاری

به خودت مسلط باشه

۱. وقتی حق طلاق گرفتی باید آرومتر رفتار کنی 

چون اگه ببینه با وجود داشتن حق طلاق ، جدا نمیشی و فقط وایسادی داد و قال میکنی ، دیگه با خیال راحت خیانت میکنه 

۲. منطق مردانه میگه وقتی من پاک هستم و همسرم شکاکه پس بذار واقعا خیانت کنم که لااقل دلم نسوزه 

پس با منطق مردانه بازی نکن

۳. اون زمان تحت فشار روحی بوده به نظرم زیاد بهش اهمیت نده شرایطش نرمال نبوده 

الان که شرایطش نرماله داری میبینی که خطایی نکرده پس چشم پوشی کن و واقعا خودتم فراموش کن

خداوند می بیند و میپوشاند مردم نمی بینند و فریاد میزنند..