2777
2789
عنوان

انتظار چای هم داره اقا

| مشاهده متن کامل بحث + 1844 بازدید | 114 پست

رفتار جفتتون خیلی زشت وبچه گانه است ومطمعنن این اولین بارش نبوده سوسابقه زیاد داره شمامعلومه نه سیاست داری نه ریاست داری توزندگی بنظرم جفتتون برید مشاوره نه بخاطر خودتون بخاطر اون طفل معصوم بنظرم خانمی که به شوهرش بدترین توهین ها رو میکنه یعنی فاتحه اون شوهر وخونده تموم کرده فقط گناه اون بچه معصوم چی بود باهمچین پدرومادری 

رفتار جفتتون خیلی زشت وبچه گانه است ومطمعنن این اولین بارش نبوده سوسابقه زیاد داره شمامعلومه نه سیاس ...

سیاست و ریاست تو زندگی با این ادم معنی نداره 

دروغگو و خائن که فکر کنه بقیه خرن 

مشاور هم تا دلت بخواد رفتم بی فایده 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اره تا من یکم پول جمع کنم ولی خدا کنه تا اون موقع روانی نشم

روانی نمیشی . من جرات نداشتم بدون اجازه از خونه برم بیرون می گفت باید بگی و هزار تا محدودیت دیگه . تا نه سالگی بچه هام صبر کردم . وگرنه بچه هام روانی می شدند 

مشاور اونقذر رفتم تا تهران رفتم همه فقط لب و دهنن کسی نمیگه برو فلان جا برای کسی که خونه پدر نداره ب ...

مشاور و روانشناسی اصلا برای اینجور مسائل حاد قبول ندارم

یعنی تنها میتونه نقش یه سنگ صبور و یه دوست که به حرفهات گوش میده و تاییدت میکنه رو بازی کنه ولی اینکه واقعا یه راهکار درست و حسابی بهت بده اصلا 

اینکه محبت کن و یه مشت راهکار تکراری و...فایده نداره

من یه راهکار برات دارم که مردهای اینجوری رو تا حدودی آدم میکنه به خودت برس و جلوش طوری وانمود کن که خیلی هوای سلامتی و زیبایی خودت رو داری زن اگه خودشو رها کنه مرد هر غلطی دلش خواست میکنه.مثلا به بدنت برس سالم خواری بکن و وانمود کن حفظ اندامت برات مهمه و...

مشاور و روانشناسی اصلا برای اینجور مسائل حاد قبول ندارمیعنی تنها میتونه نقش یه سنگ صبور و یه دوست که ...

شما فکر می کنی من زشت و کثیف و ژولیده م 

نه والا من شام نمی خورم پیاده روی می کنم 

ولی بحث خیانت فرق داره 

حتما دیگه وگرنه برای کی می خواد ببره

اگه مطمئا نیستی و فقط ی حدسه کارت اصلا درست نیس..یکم اروم و صبور باش بخدا ی تیکه حلبی ارزش اعصاب خوردی نداره اونم زمستون اگه لازمش نداری بذار کار بقیه راه بیفته پس میده برنمیدارن براخودشون ک

اگه مطمئا نیستی و فقط ی حدسه کارت اصلا درست نیس..یکم اروم و صبور باش بخدا ی تیکه حلبی ارزش اعصاب خور ...

بحث بخاری دادن نیست اصلا ببره بحث اینه کیه طرف که اسمشو نمیگه 

میگم شونه مو از ماشینش پیدا مردم