2777
2789
عنوان

انتظار چای هم داره اقا

| مشاهده متن کامل بحث + 1844 بازدید | 114 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من خشم ندارم ولی از این همه خیانت دروغ به ستوه اومدم اونم به شدت پررو هست

گلم همین خشم دیگه

اگر هائنه چرا باهاش زندگی میکنی؟ اگر میخوای باهاش باشی به جای راه خل میدون جنگ ساختی. 

همه رو هم جمع شده و واسه یه چیز مسخره مثل بخاری خودشو نشون داده

همسرت به جای اینکه معقول بگه عزیزم تصمیم دارم این بخاری رو بدم به فلانی با خشونت میگه

شما به حای اینکه با ارامش بپرسی قضیه رو با خشونت و قهر رفتار میکنی

رفتار هیچکدوم صحیح نیست 

جو خونه متشنج میشه و روح بچه آسیب میبینه

حتما برو مشاوره تا مشکلتون رو شناسایی و حل کنه . 

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
دارم تو کشو ولی در نمیارم این ادم که بگه خودم خریدم به تو ربط نداره منتظر بود من مثل قبل خر شم نازشو ...

واااا ک چی بشه ...حالا ارزش داشت اینجوری بشه...وفتی تو زندگی خودتو لایق راحتی ندونی متاسفانه مردا یکی پیدا میکنن ک خودشو لایق بدونه و همه چیز صرف اون شخق میکنن 

فقط 23 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
میگم خانواده ش همه شوفاژ دارن دوست و همکار زبون نداره اسم نداره

عزیزم با دعوا به هیچ جا نمی رسید.با زبون خوش مشکلتون بهتر حل میشه.مگر اینکه بهش شک داشته باشی اساسی

گلم همین خشم دیگهاگر هائنه چرا باهاش زندگی میکنی؟ اگر میخوای باهاش باشی به جای راه خل میدون جنگ ساخت ...

من با ارامش از این خر پرسیدم بخاری رو برای کی می خوای گفت شناسنامه می خوای بابا اون خودش شروع کرده 

قهر کرد خوابید که من خر مثل قبلا ناز بکشم ولی نه صبح حتی با من حرف هم نزده فاز قهر گرفته که بگم سلام اقا چای بیارم 

مگه نمیگه به تو ربط نداره خودم خریدم خوب دیگه چی میگه

واااا ک چی بشه ...حالا ارزش داشت اینجوری بشه...وفتی تو زندگی خودتو لایق راحتی ندونی متاسفانه مردا یک ...

من به تعداد خودمون لیوان دارن ولی کثیف بود نیاز به شستن داشت اگه هم تمیز بود قصد چای اوردن نداشتم به کسی که فاز قهر برداره سلام نده 

عزیزم با دعوا به هیچ جا نمی رسید.با زبون خوش مشکلتون بهتر حل میشه.مگر اینکه بهش شک داشته باشی اساسی

ازه دیگه کسی که از ماشینش شانه دربیاد بخاری بخواد ببره برای یه ادم معلوم الحال 

میگه نشونت میدم گفتم بده

نشون بده مثلا میخواد چکار کنه؟! ما هم از این مردها داریم تو فامیل! پر رو و حق به جانب و خود شیفته!!!!

هیچ غلطی نمیتونه بکنه فقط میخواد بترسونتت که پیشقدم بشی! کار اشتباه را انجام میدن و طلبکار هم هستن