2777
2789
عنوان

انتظار چای هم داره اقا

| مشاهده متن کامل بحث + 1844 بازدید | 114 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه بابا زرنگه دروغگو پنهان کار و طلبکار اون برگرده به من بگه چای تو نمی خوام یا بگه خودم خریدم به تو ...

بیبن اگه دوسش نداری و ولی مجبوری باهاش زندگی کنی سعی کن سیاستی داشته باشی فقط با خر کردنش زندگیتو بیش ببر

شما به همم محبت ندارین معلومه. وگرنه این همه لجبازی نمی کنین. من شوهرم جواب سربالا بده اون لحظه چیزی نمی گم ولی طوری رفتار می کنم بعدا خودش بفهمه اشتباه کرده. زن با زبون می تونه هر کاری کنه فقط باید قلقشو بفهمی

سر فرصت برو چند دست لیوان استکان بخر دیگه کل ظرفات کثیف باشن ی جوریه حالا ن برای شوهرت کلی میگم

دارم تو کشو ولی در نمیارم 

این ادم که بگه خودم خریدم به تو ربط نداره منتظر بود من مثل قبل خر شم نازشو بکشم سر حرف باز کنم ولی کور خونده 

شما به همم محبت ندارین معلومه. وگرنه این همه لجبازی نمی کنین. من شوهرم جواب سربالا بده اون لحظه چیزی ...

این یه ادم خائن هرزه که میگه فقط لال باش 

شونه پیدا کردم از ماشینش 

حالا هم بخاری 

انقد گیر ندهغر نزنازت فراری میشهیکم با ملایمت و زبون خوش باش به مرور بهتر میشهبا دعوا و بحث و لجبازی ...

من نه غر زدم نه گیر دادم گفتم اون بنده خدا کیه

صبح هم خودش جوش اورد رفت انتظار داشت مثل قبل سر صحبت باز کنم که سلام یا اینا 

ولی نه هر کار دلش می خواد بکنه