2777
2789
عنوان

ادامه تحصیل توی سن سی و پنج سالگی

268 بازدید | 33 پست

خانوما من خیلی دلم میخواد ادامه تحصیل بدم، رشته ی حقوق بخونم و بعدش آزمون وکالت بدم

بنظرتون الان دیگه دیر نشده؟

میتونم بعد وارد بازار کار بشم؟

در ضمن متاهل هستم و دو تا بچه دارم

نظراتتون و میخونم مرسی

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

آره دیپلم انسانی دارممیخوام پیام نور بدون کنکور ثبت نام کنم

دانشگاه آزاد هم میشه دیگه ولی هزینه هاش زیاده

پیام نور شهریه هاش چجوریع

‏من‌ گفته بودم که اذیتم نکن، من زخمی اومده بودم پیشت.....)🥲

بچه هاتون چند ساله هستن. همسرتون موافقه؟؟؟ 

خودتون اگر انگیزه و کشش دارید برای درس خوندن که اصلا دیر نیست .. خیلی هم خوبه آدم بزرگتر ک میشه عقلش کاملتر میشه و توان و انگیزشی بیشتر... موفقم میشه   

ولی شرایط زندگیتونو باید ببینید اجازه میده یا نه ...  بچه کوچیک  یا نارضایتی همسر اصلا اجازه نمیده تمرکز داشته باشید 

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736

اره چرا نشه؟ 

خیلی از دانشگاه ها هستن می تونی بدون کنکور ثبت نام کنی

البته شما نظام قدیم هستی 

یکم شرایط فرق میکنه ولی بازم از یه مشاور تحصیلی کمک بگیری میگه چه  کنی

به نظرم هیچ وقت خودتون رو محدود به سن نکنید 

مطمعنم حتی فرزندانتون از اینکه مامان تحصیل کرده ای داشته باشن خوشحال ترن 

ریشه های ما به آب💙 شاخه های ما به آفتاب☀  ما دوباره سبز خواهیم شد🌱                                       لطفا اگر کتاب و پادکست خوب می شناسید بهم معرفی کنید 📚