2777
2789

همسرم ۱۵ سال نه محبت نه توجه نه نفقه نه هیچ هزینه ای کرد همه پولاشو میداد اطرافیان اش ما گرسنه بودیم خیانت وچشم چرونی داشت دست بزن ما رو تنها میذاشت اصلأ یه وضعی بود همش هم به خاطر این بود که خانواده اش و اطرافیان اش روستایی هستن اما خیلی از لحاظ فرهنگی بالا همه مون یا استاد یا قاضی یا وکیل و...هستیم سوالم اینه من الان دلم سرد شده ازش چیکار کنم ؟ الان پشیمونه وهزینه می‌کنه برامون 

آیا خدا کافی نیست ؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

هرچیم پشیمون باشه بازم فایده نداره یا مجبوری کنار بیای یاهم عین خودش باش همینجوری سرد

وقتی یکی ناراحتتون کرد و دلتون رو شکست زود نگید عیبی نداره، چیزی نیست نذارید شکستن‌ دلتون‌ واسه آدما عادی بشه اونموقع دیگه چیزی ازتون نمیمونه.یه نقاش هنرمند نی نی سایتی🧚‍♀🎨

شما روستایی هستین یا ایشون؟اخه نوشتی روستایی "هستند" اما ههمون قاضی و  وکیل" هستیم"

بعد مگه نمیگی الان پشیمونه پونزده سال بدبختی و گشنگی  کشیدی جدا نشدی حالا که ادم شده میخوای جدابشی؟کار برعکس؟؟؟؟

کاش میشد از مردگان پرسید بالاخره رنج پایان یافت ؟

مردا وقتی پشیمون میشن میخوان جبران کنن تازه ما خانوما شروع میکنیم ایراد گرفتن حالا چند وقته پیش آرزو داشتی آدم بشه ها الان که شده بازم دلت آروم نیس درکت میکنم ولی بهش فرصت بده جبران کنه و ازش بخواه

هرچیم پشیمون باشه بازم فایده نداره یا مجبوری کنار بیای یاهم عین خودش باش همینجوری سرد

وقتی پشیمونه و میگه عوض شده چرا دلسردش میکتی 

زندگی ساختن کم چیزی نیست میدونی با این جمله ات باعث فروپاشی یا دعوای زندگی بشی چه مدیونیتی گردنت میاد

خودت درآمد داری ؟ برای طلاق و تنها زندگی کردن باید درآمد داشته باشی

زیرکانه ترین راه برای تسلط بر هر جامعه تحقیر و محدود کردن زنان آن جامعه است زیرا زنان اسیر دیگر قادر نخواهند بود انسانهایی آگاه و آزادیخواه پرورش دهند . سیمون دوبوار

اگر هنوز هم همون رفتارهارو داشت میگفتیم یه فکر اساسی بکن اما الان اگه پشیمونه بهش فرصت بده....خیلی داستان ها و موردهایی هستن که بعد از طلاق تازه به چشم میان...از هر ۱۰ تا زنی که جدا میشن ۸ نفرشون شرذیطشون سخت تر شده و پشیمونن مگر اون بنده خداها که واقعا خونشون تو شیشه بوده...پشت سر زنهایی که جدا میشن زیاد حرف میزنن به نظرم همین کافیه تا از طلاق متنفر بشی