2777
2789

یه ذره بگذره واست عادی میشه

من هم پیاده بودم ماشین زده بهم هم راننده بودم ماشین زده بهم😂 خودم فقط یه بار به ستون مالیدم، به ماشین دیگه نزدم

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من رانندگی نمیکنم . ولی مثل شما توی خانواده ام دیدم اگر نشینی پشت ماشین دیگه نمیتونی به این ترس و شوک غلبه کنی . برو یه جای خلوت دوباره شروع کن یواشیواش و به مرور بیا خیابونای شلوغ تر

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

آره ولی باید بعدش بشینی نشینی انگار ترسه میمونه روت بشینی بعد چند روز عادی میشه استرسه می‌ریزه من سال ۹۴ تصادف کردم ننشیتم دیگه ترسه موند تا ۱۴۰۰ که دیگه خودمو قانع کردم باید بشینم ولی الان تصادف کردم دیگه عصرش عادی میزنم بیرون چون می‌دونم ول کنم ترسه میمونه

من یه بار تو یه تصادف زنجیره ای اخرین ماشین بودم خداروشکر فقط جلو‌ماشینم خراب شد جلویا هم جلوهم عقب ترکیده بود خیلی بد بود همش بخاطر این اینطوری شد که یه وانتی گاو یهو یه اشنا دید بی مقدمه کوبید رو ترمز 

پارسال یه ۲۰۷ نوبودشدم سوارباسرعت بالازدم ته یه پژو۴۰۵ماشین جلوش جمع شدخیلی خوشگل  اومدم گوشیموبردارم زنگ بزنم پلیس تواینه دیدم داره پلاک ماشینومینویسه  رفتم ماشینوبردم صافکاری  درست شدهمونجابا۳۰۰بالای  پول خریدفروختمش خیلی شیک ومجلسی اومدم خونه😀😀

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

آره من با کامیون تصادف کردم✌️🤣

اولش میترسیدم ولی بعد که ماشین درست شد و دیگه مجبور بودم بشینم همه گفتن اگه نشینی دیگه ترس بهت غلبه میکنه و رانندگی یادت میره، دیگه منم دوباره نشستم☺️

منم تصادف داشتم. بعدش چندماه ننشستم پشت فرمون ولی بابام اصرار کرد دوباره نشستم. مدیون ماشینم هستم اگه نبود فلج بودم شاغلم. بچمو می‌رسونم مدرسه خودم میرم سرکار بعدش خرید میکنم  واقعا رانندگی مثل نون شب واجبه  حتی با وجود اینکه مردا پررو‌ میشن ولی بازم واجبه

پارسال یه ۲۰۷ نوبودشدم سوارباسرعت بالازدم ته یه پژو۴۰۵ماشین جلوش جمع شدخیلی خوشگل اومدم گوشیموبردار ...

ببخشید چرا پلاک ر یادداشت کرد شما فروختی ؟؟ متوجه نشدم