2777
2789

خیلی حالم بده. خسسسسته شدم. دو تا بچه هام همش پشت هم مریض میشن. یعنی اصلا خوب نمیشن تا میان یکم خوب بشن دوباره روز از نو روزی از نو‌ 

بچه بزرگم که کلاس اوله سرفه های قطاری پشت هم وحشتناکککک. تا صبح ۳۰۰ هزار مرتبه سرفه میکنه اونقد که به عق زدن و بالا آوردن منتهی میشه. نفسش تنگ میشه تمام بدنش میلرزه‌ 

از اون طرف اون یکی کوچیکه سرما میخوره اسهال استفراغ اونم سرفه های زیاد ولی نه به شدت بزرگه. 

ولی از غذا میفته مرتب دارو و آب و هرچی بدم بالا میاره. 

پوست دستم رفت بس که لباس و پتو استفراغی شستم. 

الان داشت میرفت مدرسه باز بالا آورد. 

همش از میگم نره بمونه خونه از درس هم افتاده کلاس اوله هیچی یاد نمیگیره‌ اینجوری. 

بخدا داغون و خستم. چیکار کنم. هر دکتری رفتم فایده نداشته. 

کل پاییز و زمستان هرسال اینا مریضن.  مرتب برای دختر بزرگم اسپری میزنیم. دکترا آنتی بیوتیک میدن ‌خودم دمنوش و شربت عسل میدم فایده نداره 

خیلیم دست تنهام نه مادری نه خواهری نه مادرشوهری سلام هیشکی به دادم نمیرسه. 

زندگی برام نمونده‌ وقت نمیکنم دو دقیقه به خودم برسم‌ . به زندگی برسم. همش دور این دوتام. دارم سوپ درست میکنم غذا میدم دارو میدم لباس میشورم . داغون شدم به قرآن 😭😭😭😭😭

واکسن آنفولانزا باید میزدن

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃این تاپیک یکی از نی نی سایتیا بود خوشم اومد کُپیش کردم با اجازه استارترش😁گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

واکسن انفولانزااینانزنی بدترمریض میشن هرسر ماخوردگی بایددورشوطی کنه توزمستون زودبه زودادم سرمامیخوره شربت یاداذوهاب افزایش ایمنی یاایرانی یاخارجی بده بخورن بدنشون مقاوم بشه 

من میخواستم وایسی روپای خودت نه روی نیزه دستاموشبیه گهواره میگیرم سوی نیزه تلاش کردم حسین ازت بشنوه بابایی عصای دست نیزه دارایی بی توازاین زمونه سیرم گل نازم بگوکی ازشاخه توروچیده سرت هنوزم بوی شیرمیده الهی من برات بمیرم  

من دکتر بردم گفت دوباره کرونا اومده صداش رو در نمیارن.

من چندتا دکتر دخترم رو بردم از شدت سرفه خصوصآ شبا بالا می اورد تنها شربتی که بعد چندبار دادن سرفه ها رو قطع کرد شربت گیاهی پروسپان بود  آب رو اتیش بود این شربت خلط آور هست بچه اگه بتونه خلط رو  رفع میکنه نتونه با بالا اوردن بیرون می ریزه دختر من بالا می اورد راحت میخوابید بعد چند روزم کامل پشت حلقش خالی شد سرفه نکرد.

دخترمنم همینه شربته تقویت سیستم ایمنی بده بهشون دکترمتخصص آسم والرژی ببردخترم الرژی داره یه سرمابخوره یکماه طول میکشه فقط بااسپری وپرهیزغذایی خوب میشه دخترمنم انقدرسرفه میکنه که بالامیاره هرسال وسط شهریور واکسن انفولانزامیزنم بهش ولی شربت تقویتی خیلی خوبه میدم بهش کمترمریض،میشه 

💔مائیم که بی هیچ سرانجام خوشیم💔
دخترمنم همینه شربته تقویت سیستم ایمنی بده بهشون دکترمتخصص آسم والرژی ببردخترم الرژی داره یه سرمابخور ...

شربت تقویتی رو باید وایسم خوب شدن بعد بدم؟ یا الانم میتونم بدم؟

من دکتر بردم گفت دوباره کرونا اومده صداش رو در نمیارن.من چندتا دکتر دخترم رو بردم از شدت سرفه خصوصآ ...

دقیقا اومده اسمشو گذاشتن ویروس جدید دخترم با آبریزش شدید و کمی سرفه رد داد خودم بدن درد سر درد سرفه بدجور سینم کنده میشه حالا دیروز تالا هم شوهرم بدن درد و تب داره 

من میگم کروناس بویاییم خیلی کم شده منتول میگیرم جلو بینیم اصن بو حس نمیکنم .خدا خدا میکنم دخترم نگیره مث ما