2777
2789
عنوان

دیگه از مریضی بچه هام خسته و داغونم لطفا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 448 بازدید | 37 پست

عزیزم،ایمتی بدن بچه هات باید ببری بالا.بچت مریضه نفرست مدرسه خواهشا.بچه های دیگه هم مریض میشن واین چرخه همین طوری ادلمه داره.شربت ویتامین ایمونوکس خوبه برای افزایش ایمتی بدن بچه ها.خوب شد براش بگیر طبق دستور روش بده بخوره.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

زندگی برام نمونده‌ وقت نمیکنم دو دقیقه به خودم برسم‌ . به زندگی برسم. همش دور این دوتام. دارم سوپ در ...

درک میکنم.برای ارامش خودت چندتا کار بکن:

۱-حتما هرسال بهشون واکسن آنفولانزا بزن

۲-با دکتر مشورت کن بهشون بخور یا اسپری سالبوتامول بده

۳-وقتی مریض میشن نزار برن مدرسه ،چون نمیتونن کامل استراحت کنن و دیر خوب میشن.ازطرفی بچه های دیگم مریض میشن باز به خود پسر شما منتقل میشه مدام

۴-قطره سدیم کلرید)همون نمک) رو هر ۴ ساعت تو هرطرف ۲قطره بریز ،سرعت بهبودی بهتر میشه

۵-پلارژین باعث تخلیه خلط و شل شدن مخاط میشه خوبه.

سلام عزیزم..یه چیزی بهت بگم این دوران رو اکثر ماها سپری کردیم.. پیش دبستانی و کلاس اول بچه همش مریضه..ویروسهای مختلف رو میگییییییره تا بدنش ایمن بشه..  دومی هم چون از اولیت میگیره زودتر بدنش مقاوم میشه..چاره ای جز تحمل نداری..خدا کمکت کنه.. دائم به خودت لاحول ولاقوه الا بالله بخون و ذکر یا زهرا و یاملک ل با کسره ، رو زیاد بگو. امیدوارم خدا بهت توان مضاعف بده

واکسن انفولانزااینانزنی بدترمریض میشن هرسر ماخوردگی بایددورشوطی کنه توزمستون زودبه زودادم سرمامیخوره ...

چرا از خودت حرف در میاری شما دکتری ؟؟؟

واکسن آنفولانزا تاکید وزارت بهداشت هست

عهدی که با خدا در طوفان بسته ای در آرامش فراموش نکنیم

یک.عقیقه کردن و در صورتی که شرایطش ندارین

صدقه به چند فقیر به نیست سلامتی مبلغش زیادم نبود مهم نیست ولی به چند تا باشه

2. حتما گرمیانه بده به بچه ها خیلی خوبه چای نبات زنجبیل عسل 

3. روغن مالی شکم و سینه با روغن سیاه دانه خیلی خوبه بعدم ببندی اون ناحیه رو

4.چهار قل و آیه الکرسی

5.عصاره گوشت گوسفند. فراوون بده بهشون

6. در سورتی که زندگیتون خوشی‌های داره اصلا با کسی نگبن و در مجازی تو پروفایلتان نزارین چشم و نظر راسته

وقتی اینجور حالش وخیمه مدرسه نفرستش ،چون هم خودش اذیت میشه هم اطرافیان رو مبتلا میکنه

من دخترم آنفولانزا گرفته الان یک هفته گذشته و نفرستادمش 

خداروشکر حالا خیلی بهتره اما تک‌ و توک هنوز سرفه می‌کنه 

به نظرتون بفرستمش مدرسه یا هنوز خونه باشه 

چرا از خودت حرف در میاری شما دکتری ؟؟؟واکسن آنفولانزا تاکید وزارت بهداشت هست

اطلاعات نداری حرف نزن ماخودمون تجربش کردیم 

من میخواستم وایسی روپای خودت نه روی نیزه دستاموشبیه گهواره میگیرم سوی نیزه تلاش کردم حسین ازت بشنوه بابایی عصای دست نیزه دارایی بی توازاین زمونه سیرم گل نازم بگوکی ازشاخه توروچیده سرت هنوزم بوی شیرمیده الهی من برات بمیرم