2777
2789

داشتم از چندتا دکتر هزینه لیفت و پروتز میپرسیدم برا سینه 

دکتر پرنیا گفت ۱۹۵ تومن 😐💔

ایزد پناه هم گفت ۱۸۵ تومن 😐💔

پروتز باسن ۲۸۰ تا ۳۲۰ ملیون 😐💔

لیپوساکشن فقط شکم ۱۵۰ ملیون 😐💔

با ترانسفر چربی ۲۵۰ تا ۲۸۰ ملیون 😂😂

من اگه این پولا رو داشتم که اینجا نبودم اخه 😂

برگام ریخته بخدا چه پولایی میگیرنا روزی دوتا عمل کنن در ماه چقدر میگیرن 😂😂

نتیجه میگیریم خوب ورزش کنیم کلی از بقیه جلو میوفتیم

اگه چیزی گفتیو جواب ندادم بفهم که رو مخمی حوصلتو ندارم😁 یه سوالی که عجیب ذهنمو درگیر کرده خب من چرا باید برای خواسته یکی دیگه صلوات بفرستم یا هر چیزی؟نذر کردید واسه خودتون بکنید نه واسه مردم که!!!! خیلی حس بدی میگیرم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دکترهای زیبایی درآمدهای بالایی دارن

والا یه فنر قلب با آنژیو ۲۰ میلیون

دیشب کسی نبود و به وقت گریستن ، جز صفای آینه همدم نداشتم ، عمری گذشت و ساخته ام با نداشتن ، ای دل ! چه خوب بود توراهم نداشتم

یکی ازفامیل تهران توبیمارستان خصوصی جراح هست میگفت روزی دوتاروداریم  میگفت عمل سخت وزمانبریم هست

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

فقط موندم چطور حیفشون نمیاد این پول هارا بدن بعدم تا ابد مریض شن و یا بمیرن😂 

ب هرحال شاد باشن ..

دکترو جراح ها که نگم برات ،از پول بالا میرن.

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....