2777
2789
عنوان

چقدر هزینه ها رفته بالا 🤣 پروتز سیصد ملیوننن اخه

| مشاهده متن کامل بحث + 952 بازدید | 59 پست
منم همینم بنظرت چه حرکتا و تغذیه ای خیلی اثر داره روش؟

تغذیه که پر پروتئین و کم کربوهیدرات

حرکت خیلیا ولی اوف هیپ تراست خیلی لامصبه... مخصوصا با دستگاه

اگه چیزی گفتیو جواب ندادم بفهم که رو مخمی حوصلتو ندارم😁 یه سوالی که عجیب ذهنمو درگیر کرده خب من چرا باید برای خواسته یکی دیگه صلوات بفرستم یا هر چیزی؟نذر کردید واسه خودتون بکنید نه واسه مردم که!!!! خیلی حس بدی میگیرم
والله ک من رفتم باشگاه همون یذره هی آب شد

بقیه بدن انقد خوب میشه که بنظر من ارزش داره

اگه چیزی گفتیو جواب ندادم بفهم که رو مخمی حوصلتو ندارم😁 یه سوالی که عجیب ذهنمو درگیر کرده خب من چرا باید برای خواسته یکی دیگه صلوات بفرستم یا هر چیزی؟نذر کردید واسه خودتون بکنید نه واسه مردم که!!!! خیلی حس بدی میگیرم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یعنی نقریبا تموم این خانوم های عملی که مبینیم یه میلیاردی می ارزن چون از گونه و لب و سینه وباسنشون پرتز

بینی عمل ابرو کاشت زاویه سازی هم کردن

تازه من دیدم میرن دست پروتز میزنن که چروک نشه

با حساب پدیکور ومانیکور وکاشت ناخن

من دربرابر همه این خانوم ها تقریبا تاحالا هیچ خرجی نداشتم برای خودم

😐یه مدت فقط کاشت ناخن زدم که اونم ایزی ایزی تامام تامام

چه زندگی ساده ایی دارم من😂😂😂

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!
میگم این دکترا بنظرت ماهی ده ملیارد در میارن؟

یه دکترگوارش میشناسم نوبتش گیرنمیادچندروزقبل باپارتی منشیشوپیداکردم نوبت بگیرم. گفت. دکتر۶ماه  ایران بیشترنیست اونم نوبتاش پرهست فقط بیمارای قبلیشومیبینه اگردرنمیوردن ۶ماه ۶ماه سفرنمیرفتن

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

حس بعد پروتز چجوریه؟یعنی یه چی اضافه به آدم وصل باشه همچین حسی که ندارید؟

عزیزم تجربشو ندارم

خدایا یه شوهر دکتر نصیبم کن 🤣

بگوازاون پولداراش نصیبت کته بعضیاشون پولدارنیستن

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

کسی مجبور به این مدل عملا نیست همش تأثیر تبليغات و چشم و همچشمی ورزش کنید تغدیه مناسب و اصولی داشته باشید والا تورمم میاد پایین سمت این کارا نرید😄

آسان گذرانید جهانِ گذران را...

دقیقااااابعد من :

من قبلا میرفتم موهام ارایشگاه رنگ میکردم همونم الان توخونه رنگ میکنم

من ۲۵ساله به روایت تصویر:

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!
آنقدر هستن که خرج همچین آدمایی رو میدن

نمیدونم والا من فقط بحث پولش نیست علاقه ایی ندارم چهره خودم وازحالت طبیعی خارج کنم

قصد توهین ندارما هرکسی سلیقه خودش وداره اما ضررداره این کارا چهره ازحالت طبیعی خارج میشه

تازمانی که میشه به سلامت پوست ومو واندام رسیدگی کرد این بهتر بعد اگر ایراد مهمی بود نقص عضوی چیزی خدایی نکرده یا ادم سنی و رد میکنه لازم به عمل میشه اونوقت اینکار و انجام بده

همینجوری بی دلیل دوست ندارم چون از عوارضش اگاهم