2777
2789
بدترین حالت اینه که کاملا آگاهانه،گناه می کنم

قبلا جوری بودم معتقد نبودم ن نماز ن روزه هیچی خیلی زندگیم سخت شد بدبخت بودم حتی به فکر خودکشی افتادم ولی دو رکعت نماز خوندم حالم خیلی خوب شل شروه کردم روزه گرفتن نماز خوندن از زمانی این کارا میکنم به خدا قسم سمت گناه نمیرم یا میخوام گناه کنم میترسم نمیتونم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

قضیه تجاوز قتل و غارت فرق داره با زندگی بعد از مرگاصلا دوست ندارم تو این سایت با بقیه درموردش بحث کن ...

چه ربطی دارن ب هم عزیزم. اینک اون دنیا هست یا نه ربطی ب کودک غزه نداره. دنیا باید مضطر بشه تاامام زمان عج بیان .اینقدر خودمون ظلم کردیم که از دیدن امام محروم شدیم. تا مضطر نشن همه و نخوان امام نمیاد که بدی تموم بشه ک دنیا گلستان بشه. شاید منم زیر بمب نباشم ولی وضعیتم خیلی ببهتر از اون نباشه ولی همش همین و نمیبینم. بقیه نعمت هارو هم میبینم. الطاف خداروهم میبینم..میگم منم دوست ندارم بحث کنم چرا؟ چون سواد دینی در اون حد ندارم.بهتره از کسی بپرسین که سوادشو داره. و درسشو خونده. ولی پذیرش اخرت بااین همه نشونه واقعا جای سوال نداره.

موفق باشین عزیزم

💙اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب س الهی آمین اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم💙لطفا برای شادی روح همه شهداو رفتگان صلوات بفرستین💙ممنون💙                                                                        ♥️خدایاهزاران مرتبه شکر♥️
من یه اقایی بود تجربه مرگ داشت . ادم خوبیم بود . گفت زندگی پس از زندگی دعوتم کردن نرفتم . چونکه خیلی ...

یه نفرم هایده روتوخواب دیده بوددستاشوبستن برعکس اویزونش کردن 

من میخواستم وایسی روپای خودت نه روی نیزه دستاموشبیه گهواره میگیرم سوی نیزه تلاش کردم حسین ازت بشنوه بابایی عصای دست نیزه دارایی بی توازاین زمونه سیرم گل نازم بگوکی ازشاخه توروچیده سرت هنوزم بوی شیرمیده الهی من برات بمیرم  

خیلی مزخرفه یعنی دوباره بیای تو این دنیای پست و ادامه زندگی بدی ،این دنیا جای وحشتناکیه حاضر نیستم ب ...

وقتی میگن خدا عادله،شاید منظورشون همینه، ی دفعه ب عنوان فقیر بدنیا میای،ی دفعه ب عنوان پولدار، یدفه سالم،ی دفعه مریض،خدا تورو توی همه شرایط میذاره و امتحانت میکنه، ک بعدا نگی خدایا من اگه جای فلانی بودم فلان کارو میکردم یا فلان کارو نمیکردم.

قبلا جوری بودم معتقد نبودم ن نماز ن روزه هیچی خیلی زندگیم سخت شد بدبخت بودم حتی به فکر خودکشی افتادم ...

من نماز و روزه سر جاشه...کلا یه روی سیاه و کثیف دارم که کسی ازش خبر نداره....فقط من و خدا....

اره اون یه نفر معصوم بوده . روانی نبوده . خواب دیده

نه اتفاقااونیکه شماگفتی توهم زده توهماتشوتعریف کرده نه خوابشو

من میخواستم وایسی روپای خودت نه روی نیزه دستاموشبیه گهواره میگیرم سوی نیزه تلاش کردم حسین ازت بشنوه بابایی عصای دست نیزه دارایی بی توازاین زمونه سیرم گل نازم بگوکی ازشاخه توروچیده سرت هنوزم بوی شیرمیده الهی من برات بمیرم