2777
2789

مادرشوهرم تو این سه سال هرچی از دهنش اومدی و بدی بوده کرده هر حرفی زده بودن زیرش زدن و مارو دروغگو کردن…دو هفته پیش دعوای بدی بین من و شوهرم بود که مادرشوهرم دخالت کرد منم جوابشو دادم و با اونم دعوام شد الان با شوهرم آشتی کردم ولی با مادرشوهرم نه البته ببینم احترام میزارم بهش… مامانم زنگ زده میگه تو کوتاه بیا خواهرمه( شوهرم پسرخالمه) میگه پیتزا درست کن ببر خونش آشتی کن یا بعضی موقع ها پیتزا درست کن بیار خونه ما بزار روابط ها صمیمی بشه الان خیلی نا بلد موندم چیکار کنم؟ 

مادرشوهرم بهم میگه لجبازم میگه طبقه بالامو دادم بشینی نباید پرده هاش رو در میاوردی یا فرش های پله ها رو مباید عوض میکردی میگه تو کاری کردی که هیچ نشونه ای تو خونه ات نداشته باشم و از این حرفا دعواهامون شدت گرفت یا خواهرم ازدواج کرد عروسی نگرفت میگه اون چرا عروسی نگرفت برای تو گرفتیم به خدا مصیبت گیر کردم.. به مادرم میگم چیکار کردم مگه این حرفارو زده( حرفای بدتر هم زده) میگم چرا باید غذا درست کنم ببرم براش 

خدایا قربونت برم نگذار هیچ آرزویی آرزو بمونه آرزوی همه رو برآورده کن میدونم که میتونی و منتظرم که این کاررو بکنی میدونی تو دلم چیا میگذره🙏🙏

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مامانم میگه پیتزا درست کن هم برای ما بیار هم به مادرشوهرت بده منم نتونستم بگم خرج پیتزا زیاده همم برای شما بیارم شوهرم زبونش دومتر میاد بیرون که چرا درست میکنی برای مادرت میبری( یکم خسیسه) منم درآمد ندارم

پدرم وضعش خوبه نتونستم بگم اگه دوست داری موادشو بگیرید بیام درست کنم

خدایا قربونت برم نگذار هیچ آرزویی آرزو بمونه آرزوی همه رو برآورده کن میدونم که میتونی و منتظرم که این کاررو بکنی میدونی تو دلم چیا میگذره🙏🙏
اینا کە ارزش دعوا ندارە چقد دل نازکین همگی

حرفتی بیش تری گفته مثلا بهم میگه خونه باباتو ببین چه بده خونه تو کاخه یا همش به شوهرم میگه مگه باجناقت خرج میکنه تو میکنی و از چرت و پرتا

یا منطقه خواهرم اینا خوب نیست به شوهرم میگه برو اونجا خونه بگیر بشینه توش بفهمه خواهرم تو چه منطقه ایه

فامیل هستین و همو نشناختین

نه تازه شناختیم مادرم میگفت خیلی خوبن

عزیزم چرا خودت رو درگیر بحث های الکی کنی؟احترام در حد سلام خداحافظ اصلا هم قهر نکن

به خدا احترام میزارم ولی تو همه چیز دخالت میکنه یا همش منت میزاره سرم

فکر کنم مادرت هوس پیتزا کرده بیشتر تا نگران زندگی تو باشه

اصلا منظورش رو متوجه نشدم دوسش دارم دلمم گرفت نمیتونم براش درست کنم ببرم 

فکر کنم مادرت هوس پیتزا کرده بیشتر تا نگران زندگی تو باشه

میگم مادرمن حرفاش یادم نمیره دیدنی احترام میزارم ولی بیش از این در توانم نیست

میگم مادرمن حرفاش یادم نمیره دیدنی احترام میزارم ولی بیش از این در توانم نیست

وقتی تو مقصر نبودی چرا تو معذرت بخوای مگه بیکاری واسه دوتا خونواده بشینی پیتزا بپزی 

حرفتی بیش تری گفته مثلا بهم میگه خونه باباتو ببین چه بده خونه تو کاخه یا همش به شوهرم میگه مگه باجنا ...

سیاست داشته باش مخ شوهرت بزن اصلا خودت بگو  بهش قربون هسر خودم برم خداروشکر زندگیم خوبه بنده خدا فلانی زندگیش بده بگو خدارو شکر یخچالمون پره از این جور حرف ها.  بفهمه قدرشو میدونی هواتو نگه میداره 

به خدا احترام میزارم ولی تو همه چیز دخالت میکنه یا همش منت میزاره سرم

ببین میخواد ناراحتت کنه اگه حرفش توهین آمیز بود جوابش رو بده اگر نه هم کلا جوری رفتار کن که انگار نشنیدی 

ولی اصلا قهر نکن اون فقط کیف می‌کنه که ناراحتت کرده همین 

تو حدت خیلی بالاتره ازینا.. چرا درگیر حرفهای بدرد نخور شی